RemeiSolfincISL

Ratxa trencada de forma contundent

17 Març 2024 Àngel Garreta
L'Europa s'ha vist superat als segons 45 minuts L'Europa s'ha vist superat als segons 45 minuts Àngel Garreta

L'Europa no ha pogut allargar la ratxa de 13 partits sense perdre en caure de manera clara a Terrassa (4-1) en una segona part de remuntada local.

Lliga · Jornada 27 · 17/03/24 · 17 h. · Olímpic de Terrassa · 900 espectadors

TERRASSA
4 - 1 EUROPA

bannercroniquesmasculi

Un partit que s'havia posat de cara al descans ha acabat amb un encaix de quatre gols a la represa. L'Europa no ha pogut allargar la ratxa i ha concedit la primera derrota del 2024. Els errors propis han marcat la condemna de gols que ha patit el conjunt gracienc. Les notes positives de la tarda? El massiu desplaçament de l'afició escapulada i el debut al Primer Equip i a Segona RFEF de Cardelús, migcampista del Filial.

El primer temps del partit ha estat molt igualat. L'Europa ha tingut una mica més la pilota, però tampoc sense dominar de forma clara. Servetti, en una pilota rebotada d'un xut del porter Marcos Pérez, hauria pogut donar un ensurt si el cuir arriba a sortir rebotat de cara a porteria. A l'altre arc, Pau Torres ha resultat providencial al minut 28 salvant un mà a mà davant Aythami.

Al minut 35, golàs de l'Europa en una falta directa d'Adri Gené que, en forma de centrada que s'ha anat tancant i tancant, ha acabat entrant per l'escaire i duent el partit amb un 0-1 al descans que no feia pensar en la reacció tan marcada dels locals a la segona meitat.

Passats només tres minuts de la represa, un error propi en intentar cedir la pilota a Pau Torres -quedant curt el recorregut del cuir- ha posat en safata el gol de Buenacasa, que ha ficat el Terrassa al partit de tal manera que els vermells han aprofitat l'empenta per posar-se per davant al marcador només dos minuts més tard.

El 2-1 ha presidit el videomarcador de l'Olímpic gairebé sense veure'l venir, quan 120 segons abans l'Europa manava sobre el resultat. Aquest cop dur l'ha notat l'Europa durant força minuts, on el Terrassa podria haver fet el 3-1. No obstant, l'Europa ha tingut l'empat a les seves botes en un xut d'Adri Gené que Marcos Pérez ha refusat a córner amb el peu.

Del possible 2-2 s'ha passat al 3-1 en una jugada on Aythami ha fet falta en picar amb el cap sobre la boca de Borikó. L'àrbitre no ha assenyalat aquesta acció, que s'ha convertit en el 3-1. A nou minuts pel final, el 4-1 ha sentenciat un marcador que segurament ningú ha vist venir a la mitja part.

TERRASSA: Marcos Pérez, Diego (Toledo, 82'), Lucas Viña (Jordi Cano, 56'), Aythami (Dani Cervera, 82'), Adri Lledó, Buenacasa (Pau Salvans, 85'), Badal, Jofre, Palacios, Gil i Soares.

EUROPA: Pau Torres, Mario, Campeny, Eslava (Michael, 87'), Servetti, Pau López (Cardelús, 87'), Castell (Iván Bravo, 82'), Adri Gené, Bermu (Vilamitjana, 59'), Borikó i Manel (Aliaga, 59').

ÀRBITRE: Alfonso Méndez Hernández (Tenerife), assistit per Bruno Rodríguez De Juan i Javier Stevie Prado Saavedra (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Diego, Aythami i Badal (Terrassa) i a Pau Torres, Mario, Castell i Adri Gené (Europa).

GOLS: 0-1 (Adri Gené, 35'); 1-1 (Buenacasa, 49'); 2-1 (Buenacasa, 51'); 3-1 (Aythami, 76'); 4-1 (Buenacasa, 81').

Segona RFEF, Grup 3.

Per l'Europa han causat baixa de la convocatòria: Sergi Pastells, Joel Ruiz, Álvaro, Noel, Adnane, Vales i Cano (baixes mèdiques) i Àlex Pla (sanció).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Bezis i el porter Pol Cordero, del Filial. / Pel Terrassa han restat sense jugar: Àlex Fernández, Babanzila Meshak i el porter Mujika.

Partit disputat a molt bona temperatura.

Primera derrota després de 13 partits. Debut a Segona RFEF i al Primer Equip de l'Europa de Cardelús, migcampista del Filial. Uns 200 europeistes desplaçats a l'Olímpic de Terrassa.