Ratxa trencada però liderat en solitari

04 Febrer 2024 Àngel Garreta
El dia que ningú volia ha acabat arribant El dia que ningú volia ha acabat arribant Jordi Batuecas

Sensacions agredolces després de l'Europa-Andratx (2-2): primer partit a casa que no es guanya però sols a dalt de tot de la taula.

Lliga · Jornada 21 · 04/02/24 · 12 h. · Estadi Nou Sardenya · 1.759 espectadors

2 - 2 ANDRATX

bannercroniquesmasculi

El conjunt gracienc ha deixat escapar un partit que tenia 2-0 per acabar sumant només un punt davant un Andratx que s'ha cregut, fins materialitzar-ho, ser el primer en puntuar a Gràcia aquesta temporada. Malgrat tot, la combinació de resultats deixa el conjunt gracienc líder en solitari de la lliga.

L'Europa ha signat, possiblement, la millor primera mitja hora de la temporada. Als sis minuts ja s'ha avançat al marcador en una combinació entre Aliaga i Eslava on el dorsal 7 dels graciencs ha fet una passada de la mort que Servetti no ha perdonat.

Passat el quart d'hora, un dels millors gols de la temporada: Aliaga ha tornat a combinar amb Eslava i aquest ha tornat el cuir a Aliaga amb un cop de taló entre dos defenses que ha aixecat el públic de la cadira. La centrada final d'Aliaga, arribant a línia de fons, ha estat rematada al segon pal a plaer per Adri Gené

Semblava que el duel anava camí de festival, però amb el 2-0 l'Andratx s'ha començat a activar de valent, aproximant-se en alguna ocasió a l'àrea gracienca com en un xut de Castedo que ha blocat segur Pau Torres. Al descans, resultat optimista pels locals al videomarcador de l'Estadi.

A la represa l'Europa podria haver signat el tercer en dues accions en els dos primers minuts de joc. Als pocs segons de sonar el xiulet, Eslava s'ha anticipat al porter i la rematada ha acabat a córner. Acte seguit, pilota que cau rebotada a l'àrea i Cano, posant la punta de la bota, que remata a un costat del pal.

A partir d'aquí hi ha hagut uns minuts d'insistència visitant als voltants de l'àrea. Amb tot, l'Europa ho ha seguit intentant amb Eslava i Adri Gené. Al minut 68, i fruit d'una jugada assajada al servei d'una falta, ha arribat el 2-1, obra d'Ordinas rematant al plaer al segon pal.

Restant deu minuts més l'afegit pel final, una centrada lateral ha estat rematada de ap per Alorda al fons de la xarxa. Amb el 2-2 el Nou Sardenya ha generat un ambient de decibels pràcticament mai vist intentant dur l'equip cap a la victòria, però malgrat tenir-les (clara una d'Eslava davant el porter al minut 89, xutant al cos), el resultat ja no s'ha mogut.

EUROPA: Pau Torres, Mario, Cano, Campeny, Vales (Àlex Pla, 56'), Eslava, Servetti, Aliaga, Castell, Adri Gené (Vilamitjana, 68') i Bermu (Adnane, 86').

ANDRATX: Vicenç, Aveldaño, Pere, Manresa (Alberto Fernández, 65'), Flaqué (Víctor, 65'), Castedo (Munir, 87'), Mati Fernández, Alorda (Óscar, 87'), Ramis (Garry, 75'), Miquel i Ordinas.

ÀRBITRE: Daniel David Baiges Donés (Aragón), assistit per Eduardo Mediavilla Pellicena i José Antonio Gimeno Otal (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Adnane (Europa) i a Ramis, Ordinas, Óscar i el tècnic José Contreras (Andratx).

GOLS: 1-0 (Servetti, 6'); 2-0 (Adri Gené, 17'); 2-1 (Ordinas, 68'); 2-2 (Alorda, 80').

Segona RFEF, Grup 3.

Per l'Europa han causat baixa de la convocatòria: Sergi Pastells i Noel (baixes mèdiques), Pau López (sanció) i Álvaro i Michael (baixes esportives).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Iván Bravo, Borikó, Manel i el porter Joel Ruiz. / Per l'Andratx han restat sense jugar: Conrado i el porter Luís Francisco.

Duel disputat sota una calor, al sol, més pròpia d'inicis d'estiu que de febrer.

Els jugadors dels equips Aleví E i Aleví F han sortit al camp de la mà dels jugadors de l'Europa i s'han fet una foto de família amb l'onze inicial de l'equip. Primer partit d'aquesta temporada que l'Europa no guanya a casa.