RemeiSolfincISL

Ratxes tallades en sec

25 Novembre 2018 Àngel Garreta
L'Europa ha xocat contra el Vilafranca L'Europa ha xocat contra el Vilafranca Àngel Garreta

L'Europa ha caigut a casa davant un molt bon Vilafranca (0-3) i no ha pogut allargar la dinàmica positiva de les darreres jornades.

Lliga · Jornada 17 · 25/11/18 · 12 hores · Estadi Nou Sardenya · 850 espectadors

0 - 3 VILAFRANCA

Tard o d'hora havia d'arribar el dia en què l'Europa deixés de guanyar de forma consecutiva en una lliga extremadament igualada i on ningú és clarament superior a ningú. No obstant, aquest fre a la dinàmica ha resultat contundent, a casa i davant un Vilafranca que ha demostrat per quin motiu és finalista de la Copa Catalunya. La derrota trenca tres ratxes: de victòries seguides, de gols de Soto i de porteria a zero. Tocarà tornar a començar una nova ratxa.

El primers 20 minuts del matx han resultat veritablement ensopits. El Vilafranca ha sortit a la gespa pressionant més a dalt i tenint un lleuger domini, però cap dels dos equips oferia control del joc ni accions destacades. A partir d'una mitja volta d'Èric a la frontal i que Miguel Ramos ha aturat sense problemes, s'ha animat el partit.

El Vilafranca, un minut més tard, ha replicat amb un xut ajustat a la base del pal que Marc Priego ha enviat a córner. Al minut 25 l'Europa es podria haver avançat al marcador en una falta de Prats servida amb rosca al punt de penal on Oumar, lliure de marca, no ha encartat a connectar per a desviar la pilota en direcció entre pals.

A la mitja hora de joc el Vilafranca ha perdonat: córner d'Oribe que Luca, de cap i tot sol a la frontal de la petita, envia massa desviat. Al minut 39, estelar intervenció de Marc Priego com a resposta a un xutàs de Sergi. La rematada, dins l'àrea i molt forta, ha estat refusada pel puny de Priego en una mostra de ràpids reflexos. El 0-0 al descans ha estat la millor notícia per a un Europa que no s'ha acabat de trobar al camp.

Bons primers deu minuts de represa per a un Europa que semblava connectar-se i canviar els registres de la primera part. L'encontre ha tingut vint minuts de màxima igualtat, nivellant el domini visitant de la primera part. Quan més a tocar estava el canvi de pes sobre la balança ha arribat el primer gol: volent refusar entre dos defenses escapulats una falta servida a l'àrea gran, la pilota ha caigut morta a la frontal de l'àrea petita i Pelegrín, des del terra, ha rematat, la pilota ha tornat a rebotar i finalment s'ha colat al fons de la xarxa.

El gol visitant ha fet mal en un moment on l'Europa semblava voler créixer dins el partit. L'intent de rèplica dels locals, un córner que Oumar ha rematat de cap i que Miguel Ramos ha tornat a enviar a córner amb una mà. Acte seguit, el cop definitiu dels visitants amb el 0-2 al minut 75: falta d'entesa de la defensa gracienca en el refús d'una pilota i el rebot de la mateixa que ha afavorit Sergi per fer la segona diana vilafranquina.

Amb l'encontre pràcticament vist per a sentència, ha arribat el gol de l'ex. Ignacio Rosillo ha aprofitat una altra indecisió escapulada a la frontal per entrar uns metres dins l'àrea i, de potentíssim xut, enviar la pilota al fons de la xarxa per signar el 0-3. L'Europa ha intentat reaccionar una mica i fer almenys el gol de l'honor, gol que ha entrat al minut 88 però el col·legiat, a instàncies de l'assistent ha anul·lat per fora de joc.

EUROPA: Marc Priego, Guillen, Oumar, Castell, Gabi (Elo, 78'), Prats, Soto, Alberto, Èric (Martínez, 57'), Alfons Serra i Torrentbó (Fode, 65').

VILAFRANCA: Miguel Ramos, Óscar Sierra, Sergi, Boira, Oribe, Rosillo (Escamilla, 85'), Guti, Pep Mateu, Luca (Joan, 88'), Vadillo (Pelegrín, 60') i Gestí.

ÀRBITRE: Víctor Manuel Sánchez Rico (Baix Llobregat), assistit per Alexandre Justo Miró i Alejandro Peralta Pino (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Oumar i Alberto (Europa) i a Boira i Rosillo (Vilafranca).

GOLS: 0-1 (Pelegrín, 68'); 0-2 (Sergi, 75'); 0-3 (Rosillo, 82').

Campionat de lliga de Tercera Divisió, grup V.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Cano, German i Josemi (lesionats) i Josa i Xavi Camps (decisió tècnica).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Xavi Liébanas, Uri, Varona i el porter Joan Compte / Pel Vilafranca han restat a la banqueta: Boada, Jaume i el porter Ivan León.

Partit disputat amb cel tapat.

Abans de l'inici de l'encontre s'ha llegit per megafonia el manifest del món de l'esport contra la violència de gènere al qual l'Europa s'ha sumat. L'Europa ha posat fi a una ratxa de 472 minuts sense encaixar un gol.