RemeiSolfincISL

S'imposa l'ordre

18 Desembre 2022 Àngel Garreta
Partit altament disputat Partit altament disputat Àngel Garreta

Empat sense gols en el derbi que ha tancat la primera volta de la lliga i l'any 2022 a Nou Barris. Montañesa i Europa no ha passat del 0-0 inicial.

Lliga · Jornada 15 · 18/12/22 · 12 h. · Mpal. Nou Barris · 1.000 espectadors

MONTAÑESA 0 - 0 EUROPA

bannercroniquesmasculi

Segon contra primer s'han donat cita aquest matí en un encontre físic, tàctic, de molta intensitat i ocasions comptades a cada bàndol. L'Europa suma un punt deixant la porteria a zero per cinque partit consecutiu i marxarà de vacances de Nadal a +8 punts de distància del segon classificat.

L'Europa ha sortit intens, decidit i gens intimidat a Nou Barris. De fet, al minut 2 una pilota que ha tocat Alberto, avui titular, no s'han decidit a rematar-la entre Kilian i Molins. Aquest darrer ha acabat xutant fora. L'equip groc-i-negre ha buscat el joc directe des de l'inici i l'Europa ha intentat dur el perill buscant la velocitat per bandes.

En només un quart d'hora de matx ha quedat molt clar que la intensitat no seria un factor a negociar per part dels dos equips. El físic i la tàctica s'ha imposat clarament en la partida d'escacs jugada a la 'bombonera'. Al minut 26, Kilian ha tingut una bona opció en una jugada un xic forçada on ha picat per sobre el porter però la pilota s'ha passejat en diagonal per dins l'àrea petita. En l'acció següent, Marc Vito ha tret una bona mà com a resposta a un intent de xut molt llunyà.

Als 30 minuts de joc el local Favio ha provat una espectacular xilena que, per sort dels graciencs, ha marxat per sobre el travesser. Amb les forces igualades durant el quart d'hora restant més el minut d'afegit, s'ha arribat al descans sense destacar cap acció més de real perill per part dels dos conjunts.

L'equip dirigit per Ignasi Senabre ha buscat replicar a la represa l'inici del primer temps. Als dos minuts, Sergi Pastells ha provat una tímida rosca des de la frontal i, tres minuts després, Pau López ha buscat l'escaire amb un xut des de fora l'àrea que ha marxat desviat. Un xut de Marcel, que ha blocat sense problemes Vito, ha estat la resposta local al quart d'hora de la segona meitat.

A partir d'aquí, sense variar excessivament el guió, la Montañesa ha fet un lleuger pas endavant almenys en intenció ofensiva. Algunes pilotes penjades a l'àrea, faltes laterals i frontals i algun xut creuat han animat la 'Monta' en la faceta ofensiva. En aquest aspecte, a l'Europa li ha costat tornar a apropar-se al marc local, però quan ho ha fet, en un intent de mitja volta de Nolla a l'àrea petita al minut 82, ha dut el partit als darrers minuts amb més insistència dels graciencs que dels locals.

Així, la més clara per decantar la balança ha arribat al minut 91 quan, a la sortida d'ún córner, una pilota que ha intentat pentinar Pol Aldabó ha arribat gairebé a la base del segon pal on, ja lliscant per terra, no han arribat a impactar amb el cuir ni Campeny ni el capità Cano. El xiulet final ha deixat un repartit punt per banda.

MONTAÑESA: Mourin, Murcia (Linares, 45'), Marc, Miguel, Moyano, Pedro (Marçal, 70'), Éric Ruiz (Suaibo, 70'), Velillas, Dimas, Joel i Favio (Roland, 82').

EUROPA: Marc Vito, Sergi Pastells, Mario, Cano, Campeny, Molins (Nolla, 70'), Alberto (Pol Aldabó, 82'), Pau López (Prats, 59'), Castell, Adri Gené i Kilian (Joel Arimany, 82').

ÀRBITRE: Enric Bureu Méndez (Barcelona), assistit per Max Elias Van Esso Castellet i Ruben Serra Sanz (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Éric Ruiz i Joel (Montañesa) i a Campeny i Kilian (Europa).

GOLS: Cap.

Tercera RFEF, Grup V.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Vilamitjana i Galeano (lesió).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Carlos, Aliaga i el porter Joel Ruiz / Per la Montañesa han restat a la banqueta: Otman, Martí i el porter Mauro.

Partit disputat amb sol i bona temperatura.

Darrer partit de la primera volta i del 2022. Abans de l'inici del matx s'ha guardat un minut de silenci en memòria de Nemesio Cañaveras, avi del jugador Joel Cañaveras de la Montañesa.