Sense aturador!

02 Octubre 2022 Xavi de la Ossa
L'equip celebra la victòria al vestuari L'equip celebra la victòria al vestuari Xavi de la Ossa

Quarta victòria consecutiva del Primer Equip masculí a casa davant la Grama (3-0) en un inici meteòric de campionat.

Lliga · Jornada 4 · 02/10/22 · 12:00 h. · Nou Sardenya · 750 espectadors

EUROPA 3 - 0 FUNDACIÓ GRAMA

bannercroniquesmasculi

L'Europa manté un ritme espectacular d'inici de temporada sumant la quarta victòria consecutiva davant una Grama que, segons va dir Ignasi Senabre a la prèvia, estarà en posicions per disputar el play-off d'ascens a final de temporada. Sòlids en defensa -amb una nova porteria a zero- i contundents en atac en una gran segona meitat que tancarà una nova jornada de l'equip com a líder de la Tercera RFEF.

Inici de poques ocasions sobre la gespa del Nou Sardenya. L'Europa ha volgut ser protagonista amb el control de la pilota des dels primers instants, tot i que l'equip no ha trobat la pausa necessària per trenar jugades amb sentit per tal d'arribar amb certa sensació de perill a l'àrea de la Grama.

Els graciencs han gaudit de més i millors ocasions que el seu rival, amb un retall d'Adri Gené que ha acabat a les mans del porter visitant i minuts més tard un tir de Kilian que ha provocat un rebot que cap atacant europeista ha pogut aprofitar. La primera meitat ha acabat amb un xut de falta d'Adri Gené que ha marxat fregant l'escaire de la porteria de Martín Picazo.

Gran inici de l'Europa a la represa posant l'avantatge de dos gols al marcador abans de l'hora de partit. El primer dels dos gols, al minut 52, ha sortit d'una passada de Manel cap a Kilian, qui ha entrat dins l'àrea superant Martín Picazo amb qualitat. Els graciencs no han aturat la producció ofensiva i han obtingut premi de nou abans d'arribar a l'hora de partit quan Kilian ha profunditzat cap a Mario, qui s'ha plantat davant Martín Picazo i ha clavat el 2-0.

Amb el marcador a favor i els ànims més equilibrats, l'Europa ha mantingut la intensitat sobre la gespa del Nou Sardenya. Kilian ha gaudit d'una nova acció de perill quan s'ha plantat sol davant porteria, però ha provat un tir massa creuat que ha marxat fregant el pal dret.

La Grama ha pressionat per intentar retallar distàncies en el marcador, però s'ha trobat amb un enorme Marc Vito sota pals, qui ha fet una aturada impressionant per mantenir la porteria a zero. Per si no n'hi hagués prou, Campeny ha clavat el 3-0 definitiu al minut 83 després de caçar un rebot previ xut de Molins. L'Europa no s'ha conformat i ha anat a buscar el quart, gaudint Nolla d'una oportunitat a les acaballes de l'encontre, que ha refusat Martín Picazo amb una gran estirada. Amb el xiulet final, els graciencs tanquen la quarta victòria seguida en una estrena meteòrica de campionat.

EUROPA: Marc Vito, Mario, Cano, Campeny, Galeano (Vilamitjana, 45'), Pau López, Castell, Adri Gené (Molins, 73'), Kilian (Alberto, 78'), Aliaga (Nolla, 64') i Manel.

FUNDACIÓ GRAMA: Martín Picazo, Daniel Palomeque, Guillem Trilla (Sergio Juste, 77'), Lucas Antonicelli, Ángel (Mike Ceballos, 67'), Adri Gimeno, Montalban, Roger García, Rolo (Albert Guiteras, 67'), Gual (Juan Sosa, 60') i Marc Rodríguez (Haza Bakali, 60').

ÀRBITRE: José Antonio Fernández Morillo (Barcelona), assistit per Jorge Fernández Domínguez i Paulí Teruel Soler (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Kilian i Vito (Europa) i a Guillem Trilla (Fundació Grama).

GOLS: 1-0 (Kilian, 52'); 2-0 (Mario, 59'); 3-0 (Campeny, 83').

Tercera RFEF, Grup V.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Prats (en procés d'agafar forma en dinàmica de grup) i Sergi Pastells (molèsties físiques).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Joel Arimany, Carlos i el porter Joel Ruiz / Per la Fundació Grama han restat a la banqueta: Ivan Torreblanca i el porter Marcos Salau.