Superioritat total davant el Castelldefels

Superioritat total davant el Castelldefels Primer triomf com a local en lliga a Santa Coloma de Gramenet i signat amb golejada (4-0)

L'Europa ha signat la primera golejada de la temporada després d'imposar-se sense excuses a un Castelldefels dominat de principi a fi i que només ha pogut rematar amb intenció entre pals una vegada. Un cop els visitants s'han quedat amb 10 efectius, l'Europa no ha perdonat.

Lliga (Jornada 3) · 07/09/14 (19 H) · Nou Municipal de Santa Coloma · 450 espectadors

EUROPA 4 - CASTELLDEFELS 0

Tot i que les ocasions clares de gol s'han cuinat a foc lent, l'Europa ha dominat des del principi i fins al final l'encontre davant el Castelldefels, nou cuer de la categoria. Imposant un major ritme de pilota i un gran control de la zona defensiva, el quadre de Pedro Dólera ha deixat pocs espais al rival. Abans del primer gol, però, una bona opció per a cada equip. Al minut 21, Javi Lara ha fet una magistral passada a l'espai per Ignacio, qui ha apurat fins la línia de fons i, en la seva passada de la mort, ha vist com Javi Sánchez, entrant en cursa, no ha pogut posar la punta de la bota per rematar.

Per part del Castelldefels, l'únic xut amb intenció de tot el partit l'ha protagonitzat Pedro Bravo, amb un remat creuat dins l'àrea gran que ha blocat Rafa Leva en dos temps. Dos minuts després d'aquesta acció, l'Europa no ha perdonat i ha obert el marcador. Una sensacional centrada d'Oriol Dot ha acabat rematada al fons de la xarxa per Javi Sánchez. El punta ha marcat a la perfecció els temps d'un fantàstic remat de cap que no ha tingut oposició possible per part del porter August.

A la represa l'encontre ha seguit igual de controlat per l'Europa, si bé al primer quart de joc el ritme global del partit ha baixat una mica en la seva intensitat i velocitat. L'encontre ha agafat el fil d'un altre guió amb la justa doble groga a Pelegrín. Precisament, fruit de la falta que ha suposat que el Castelldefels hagi passat a jugar amb 10 efectius ha arribat el segon gol. Javi Lara ha centrat i Javi Sánchez, de cap -força lluny de la porteria- ha colat la pilota al fons de la xarxa i ben ajustadeta al pal.

Des d'aquest moment, passeig triomfal per un Europa que s'ha agradat sobre la gespa del Nou Municipal de Santa Coloma. El 3-0 ha arribat fruit d'una jugada on Javi Sánchez ha centrat, Nils ha provat un primer remat i la pilota, rebotada en un defensa, ha acabat agafant el camí de la porteria. Abans de comptabiltzar un gol en pròpia porteria, Rovira ha arribat al segon pal per acabar de rematar la pilota al fons de la xarxa. També oportú ha resultat Alberto a tres minuts del final, posant la punta de la bota en una jugada dins un bosc de cames a l'àrea petita i desfent el joc d'imprecisions de davanters i defenses amb el 4-0 definitiu que suposa la primera victòria com a local a Santa Coloma en campionat de lliga.

EUROPA: Rafa Leva, Oriol Dot, Alberto, Cano, Pastells, Putxi, Ignacio (Rovira, 61'), Javi Lara (Padilla, 69'), Javi Sánchez, Guzman i Camacho (Nils, 61').

CASTELLDEFELS: August, Borja, Dani Fernández, Pelegrín, Jonathan Reina, Jorge Sánchez, Pedro Bravo (Kevin, 66'), Prieto (Masuet, 69'), Adri Ruiz, Gilberto i Cervantes (Oriol Cortés, 84').

ÀRBITRE: Israel Gómez Hernández (Lleida) assistit per Miquel Camí Monsonís i Cristian Sanjuán Ribas (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Oriol Dot i Javi Lara (Europa) i a Borja i Pelegrín -dues i expulsió minut 66- (Castelldefels).

GOLS: 1-0 (Javi Sánchez, 26'); 2-0 (Javi Sánchez, 67'); 3-0 (Rovira, 81'); 4-0 (Alberto, 87').

INCIDÈNCIES: Partit corresponent a la tercera jornada de lliga. Primer triomf a la història de l'Europa a Santa Coloma de Gramenet exercint com a local en lliga regular. L'Europa segueix sense encaixar un gol a la lliga. Pel conjunt gracienc han completat la convocatòria Víctor Cócera i Poves. No han entrat dins la convocatòria Sergio (lesionat), Alegre i Víctor Duran (amb molèsties) i Vives i Valderas (decisió tècnica). Pel Castelldefels han completat la convocatòria Planagumà i Alabau. Partit disputat a les set de la tarda sota una forta calor i encara més extrema xafogor.