Tenim més set d'ascens que mai!

11 Abril 2021 Àngel Garreta
Pas de gegant cap a l'ascens! Pas de gegant cap a l'ascens! Fran Capell

L'Europa es mostra assedegat d'èxits i ja treu +7 punts al segon classificat després de guanyar per 1-0 el Granollers al Nou Sardenya.

Lliga · 2a Fase d'Ascens · Jornada 1 · 11/04/21 · 12 h. · Estadi Nou Sardenya · 700 espectadors (reduït Covid-19)

1 - 0 GRANOLLERS

Cinc victòries seguides en lliga en el millor i més decisiu tram de la temporada. L'Europa suma 47 punts en la primera plaça d'ascens directe a Segona RFEF. En pugen dos i el segon està ara mateix amb 40 punts, set per sota. L'estat dolç de l'Europa permet somiar una afició que fa anys que busca i mereix aquest premi. Seguim fent camí.

De cap han arribat els dos primers intents de gol del partit, Àlex Cano per l'Europa i Rio pel Granollers als minut 7 i 8 respectivament, però sense encert entre pals. Al quart d'hora, Sergio ha respost amb encert un xut de falta directa de Morales, enviant el cuir a córner. Al primer temps el Granollers s'ha mostrat més perillós amb pilota que l'Europa, signant uns molt bons 45 minuts visitants.

Al minut 29 la graderia del Nou Sardenya ha mig cantat gol en un xut de falta directa de David Jiménez que ha picat al lateral de la xarxa. Els graciencs, però, no han tornat a dur perill en aquest primer temps i en el darrer quart d'hora tampoc ha perillat el marc escapulat, si bé les sensacions eren d'estar millor el Granollers que l'Europa.

Com acostuma a passar per a bé a l'Europa, els descansos serveixen i per a molt! Canvi total de l'Europa que, en només 3 minuts de la represa, ha aixecat més el públic dels seus seients que en tot el primer temps: David Jiménez ha enviat una centrada que s'ha enverinat i el porter ha hagut d'enviar a córner i Pastells ha tingut un xut propici un minut després.

Al minut 50, pilota al travesser de David Jiménez i, la segona acció rematada per Guti, l'acaba enviant un defensa amb el cap a córner. El premi a la insistència ha arribat al minut 52, quan una centrada de David Jiménez ha arribat al mig de l'àrea petita on Nolla, rematant amb tot, ha fet esclatar l'estadi amb l'1-0 que, a la llarga, resultaria definitiu. Ha merescut el segon l'Europa en aquesta segona meitat, més encara quan un central visitant no ha controlat una pilota fàcil i David Jiménez s'ha plantat sol davant Álvaro. Intentant superar el porter per dalt, el davanter gracienc ha enviat la pilota fora amb tot a favor.

A l'altra porteria, en aquesta meitat Sergio no ha tingut feina més enllà d'aturar, molt ben col·locat, un xut fort de Morales. Amb el patiment de sis minuts d'afegit i protegint bé els espais a l'àrea pròpia davant un insistent Granollers que no ha tirat la tovallola de l'empat en cap moment, l'Europa ha fet força amb les dents i no ha deixat passar ni una fins que el xiulet final ha alliberat l'eufòria a Gràcia!

EUROPA: Sergio, Guti, Àlex Cano, Uri, David Jiménez (Alberto, 84'), Albert Martí (Èric, 77'), Pau López, Castell, Nolla (Fode, 84'), Alfons Serra (Prats, 57') i Sergi Pastells.

GRANOLLERS: Álvaro, Max, Eloi, Oriol (Guillem, 55'), Ñito (Prado, 68'), Albert (Muñi, 73'), Morales, Rio (Muela, 73'), Suaibo, Gelmà i Campeny (Pau, 55').

ÀRBITRE: Xavier Alins Rodríguez (Vallès Occidental), assistit per Rafael Aguilar Prat i Jorge Ramos Peláez (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Uri, David Jiménez i l'assistent tècnic Nacho de Prada a la banqueta (Europa) i a Ñito i Campeny (Granollers).

GOLS: 1-0 (Nolla, 52')

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Miki Poveda, Vilamitjana i Joan Marc (lesió) i Briones i Martí Alba (decisió tècnica).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Carlos Cano, Adri Guillén, Varona, Ricki Vidal i el porter Dani Pérez / Pel Granollers han restat a la banqueta: Prado, Castillo, Alieu i el porter Marc Priego.

Partit disputat amb el cel tapat tot el matx però temperatura suau.

Primer partit de la segona fase de la lliga, la fase per a la lluita de l'ascens directe. A la llotja de l'estadi, presència del president de la FCF, Joan Soteras, i del vicepresident del Consell Municipal del Poble Gitano, Ricard Valentí.