RemeiSolfincISL

Triple pal

16 Octubre 2016 Àngel Garreta
Fort cop a la moral Fort cop a la moral Àngel Garreta

L'Europa ha patit la derrota més dolorosa de la temporada topant tres vegades amb el pal i també amb un efectiu Vilassar (0-1).

Lliga · Jornada 10 · 16/10/16 · 18 hores · Estadi Nou Sardenya · 500 espectadors

0 - 1 VILASSAR MAR

El duel que havia de confirmar la reacció de l'equip després de la primera victòria de la lliga ha acabat caient en forma de 'KO' com un gerro d'aigua glaçada sobre jugadors i socis de l'Europa.

Després d'uns minuts de tempteig, l'Europa ha començat a dur més perill sobre el marc rival. Després d'una mitja volta de l'exeuropeista Camacho que ha sortit alta, els graciencs han replicat amb una falta lateral de Fran Bea que Civil, de cap, ha enviat per sobre la porteria.

Al minut 22 han arribat tres ocasions seguides, i clares, per foradar el marc del porter visitant Imanol. Fran Bea ha connectat un xut sec que ha rebotat en el cos del defensa Oumar amb Imanol ja batut. El refús l'ha engaltat Gonzalo i la pilota també ha sortit rebotada. Finalment Reverter ha connectat un xut sec que ha anat a parar al bell mig del travesser. Primer dels tres gols que la fusta ha impedit avui.

Fins arribar a la mitja part, un xut bombejat de Fran Bea per sobre el travesser, una rematada clara de Camacho que el porter escapulat Boison ha resolt amb una gran estirada decisiva i una rematada d'oportunisme de Civil que Imanol ha refusat a córner.

A la represa val a dir que el Vilassar ha sortit molt millor al camp. Als onze minuts ha arribat la jugada clau. Córner a favor de l'Europa que rebutja la defensa visitant. Eric controla en camp propi i arrencant per velocitat ha marxat de tothom pel mig del camp, recorrent més de 65 metres. La defensa de l'Europa no ha sabut fer falta a temps i Eric ha arribat a l'àrea, ha regatejat Boison i ha marcat a plaer.

L'Europa ha notat uns quants minuts el cop, però ràpidament s'ha refet tancant el seu rival a camp propi. L'afició ha acompanyat l'empenta i l'equip escapulat ha començat a gaudir de centrades, córners i arribades. Al minut 69, una internada de Javi Iglesias per l'esquerra ha acabat amb un xut creuat que ha escopit la base del pal llarg.

La sort ha seguit d'esquena en els minuts següents. Rojas, al minut 81, ha reclamat penal en contacte amb Oumar. Posteriorment, ja entrant en l'afegit, una passada horitzontal d'Abel Rita per a Dani (que a Castelldefels va debutar oficialment i avui s'estrenava a casa) ha finalitzat amb un xut del migcampista que ha anat a petar al bell mig del travesser. Novament la fusta impedia salvar ni que fos un punt.

EUROPA: Boison, Joel, Rojas, Cano (Abel Rita, 62'), Javi Iglesias, Civil, Dani, Reverter (Sielva, 64'), Gonzalo (Navarro, 73'), Fran Bea i Joel Coch.

VILASSAR MAR: Imanol, Uri, Oumar, Peque, Viale, Jaume, Eric (Ousman, 76'), Blanchart, Matamala (Baba, 86'), Camacho i Soufian (Ginés, 63').

ÀRBITRE: Joel Luceño Soriano (Tarragona), assistit per Édgar Ramírez Hens i Josep Ollé Lladó (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Joel, Rojas, Javi Iglesias i Sielva (Europa) i a Imanol, Uri, Viale i Camacho (Vilassar de Mar).

GOLS: 0-1 (Eric, 56').

Campionat de lliga de Tercera Divisió, grup V.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Fer (lesió) i Denis, Jordi Cano, Rubi, Uri i Campoy (decisió tècnica).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Alberto i el porter Lluís del Juvenil A / Pel Vilassar de Mar han restat a la banqueta: Brian i el porter Pacheco.

Partit disputat a bona temperatura, més pròpia de finals d'estiu a l'inici que de tardor.

Primera derrota després de cinc partits. L'Europa encara no ha guanyat en lliga al Nou Sardenya. Els prebenjamins A i B del club s'han fet la foto amb l'onze inicial de l'Europa.