RemeiSolfincISL

Un Europa de raça!

30 Setembre 2018 Àngel Garreta
La celebració del gol decisiu La celebració del gol decisiu Àngel Garreta

L'Europa ha sortit triomfant de la seva visita a l'Olímpic de Terrassa (0-1) en un duel ple d'ofici i on l'equip s'ha mostrat ordenat i seriós.

Lliga · Jornada 8 · 30/09/18 · 17 hores · Olímpic de Terrassa · 800 espectadors

TERRASSA
0 - 1 EUROPA

Tres victòries en les darreres quatre visites constaten que, darrerament, l'estadi egarenc és propici pels interessos escapulats. El conjunt gracienc ha disputat avui un partit d'equip, de vestir-se amb la granota de feina, contenint un rival que ha tingut la possessió però no ha pogut treure'n profit davant un Europa que ha tapat molt bé tots els espais i ha aprofitat una de les seves ocasions per fer el gol del triomf. De fet, d'opcions clares, n'ha acabat gaudint més l'Europa que el Terrassa.

El conjunt local ha sortit al rectangle de joc amb la clara intenció de fer-se amb la pilota, com així s'ha mostrat. La possessió egarenca, però, ha resultat poc profunda i ben controlada per l'Europa. El primer xut a porta del partit, de l'exeuropeista Nils des del vèrtex de l'àrea, blocat sense problemes per Marc Priego.

Després d'un suau cop de cap de Daisuke, directe a les mans de Priego, l'Europa ha gaudit de la seva primera ocasió i la més clara del matx fins aquell minut. Elo ha centrat per l'esquerra i Martínez, tot sol a l'àrea i sense oposició, ha rematat de cap per sobre el travesser, perdonant el 0-1.

Passada la mitja hora l'Europa ha gaudit de bons minuts, discutint la possessió amb el Terrassa. Al minut 40, German s'ha internat a l'àrea fent la paret i en el seu mà a mà amb el porter Ortega, ha vist com el dorsal 13 dels egarencs ha refusat a córner amb els punys. Poc temps ha tingut l'Europa per lamentar perdonar per segona vegada un gol. A la tercera ha anat la vençuda: córner de Prats que Elo, al segon pal, ha rematat de cap, creuant la pilota de nou cap al primer pal, impossible d'arribar-hi per a Ortega. Marcador a favor i xiulet camí dels vestidors poc temps després.

Als deu minuts de la represa el tècnic Cristian Garcia ha mogut la banqueta local i ha esgotat de cop tots els canvis, retirant Ferreira, Balboa i Nils per donar entrada a Coro, Sergi Arranz i Toledo. Res, però, ha canviat l'escenari del matx: l'equip local ha tingut la possessió però avui no era el dia per superar la barrera europeista.

Elo, al minut 62, ha xutat al lateral de la xarxa i una part de l'afició gracienca desplaçada a l'Olímpic ha cridat gol per culpa de l'efecte òptic. El quadre terrassista ha seguit insistint, però l'Europa ha tapat bé els espais i no ha concedit ocasions clares. La pilota ha sobrevolat l'àrea gracienca, l'equip vermell ha gaudit de córners i accions a pilota aturada, però cap rematada entre pals d'autèntic perill fins al temps afegit, quan Sergi Arranz ha rematat de cap, pentinant la pilota, fent passar aquesta a tocar del travesser. No hi ha hagut temps per a res més.

TERRASSA: Ortega, Dani Sánchez, Pallàs, Ferreira (Coro, 55'), Sergi Valls, Guzman, Guti, Serramitja, Daisuke, Balboa (Sergi Arranz, 55') i Nils (Toledo, 55').

EUROPA: Marc Priego, German, Castell, Oumar (Guillen, 73'), Gabi, Prats (Varona, 78'), Soto, Alberto, Martínez (Èric, 60'), Alfons Serra i Elo.

ÀRBITRE: Miguel Ángel Moreno Villaécija (Baix Llobregat), assistit per Daniel Lucas Gómez i Jesús Martínez Navarro (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Alfons Serra i Varona (Europa).

GOLS: 0-1 (Elo, 43').

Campionat de lliga de Tercera Divisió, grup V.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Uri i Cano (lesió), Xavi Liébanas (decisió tècnica) i Josa (sanció com a tècnic de base aquest matí).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Torrentbó, Xavi Camps, Josemi i el porter Joan Compte / Pel Terrassa han restat a la banqueta: Cesc Clotet, Àlex Fernández, Carreón i el porter Zapico.

Partit disputat amb sol i bona temperatura.

Tercera victòria seguida en lliga. Abans de l'inici del matx s'han guardat uns instants de silenci pels exjugadors terrassistes Francisco Díaz Escribano i Juan Vesa Gelabert.