Un macabre guió repetit

02 Octubre 2016 Àngel Garreta
L'Europa ha topat de nou contra els seus propis errors L'Europa ha topat de nou contra els seus propis errors Àngel Garreta

El mateix infortuni que en el partit contra el Manlleu s'ha tornat a donar contra el Júpiter, volant dos punts del Nou Sardenya (1-1).

Lliga · Jornada 7 · 02/10/16 · 18 hores · Estadi Nou Sardenya · 800 espectadors

1 - 1 JÚPITER

La primera victòria en lliga sembla maleïda per a l'Europa. La va tenir a tocar a casa fa quinze dies i, en mateixa situació i guió final, s'ha repetit també avui la mateixa escena contra el Júpiter.

Ensopit primer temps del partit, amb control de pilota de l'Europa, sortint des del darrere, però gairebé cap ocasió d'un i altre contrincant sobre el marc rival. La primera acció destacada no ha resultat una ocasió de gol, sinó l'aturada del partit durant dos minuts per atendre un trau al front de l'assistent Marcos López Jiménez, qui s'ha obert la cella topant contra una porteria lateral de Futbol 7.

Quant al joc, primera ocasió del matx passada la mitja hora, pel bàndol visitant, amb una rematada de cap de Julen que ha sortit desviada per poc. Amb un conjunt grisgrana més estirat dins la recta final del primer temps ha arribat l'opció més clara pel Júpiter. En una ràpida contra, combinació entre Pau i Bauli i aquest, des de l'esquerra de l'àrea, que xuta a porta topant amb l'oposició dels punys de Boison.

Inici elèctric des de La Verneda sortint de vestidors, dominant els deu primers minuts. Canvi ràpid del control de la situació per a deu minuts de domini gracienc, culminats amb el gol. Al minut 65, Navarro ha lluitat fins al final una pilota dividida a la frontal, topant contra els dos centrals. El refús de la pilota l'ha engaltat de primeres Abel Rita, ajustant la rematada a la base del pal i fent esclatar el Nou Sardenya.

Amb el marcador a favor l'Europa podria haver ampliat les diferències. Al minut 71, Navarro, al vol, ha caçat una pilota que ha obligat al porter Andrés a fer una gran estirada per salvar el segon gol local. Un minut després, bona ocasió en una rematada alta d'Abel Rita i poc després Fran Bea, de falta directa des de 30 metres, ha fet volar Andrés per evitar la diana gracienca.

Quan més a tocar estava el segon gol local o almenys la conservació de l'avantatge mínim, s'ha repetit el guió del darrer partit a casa. Falta lateral del Júpiter servida per Prat al segon pal, allà han saltat a la vegada Campoy i Boison, el porter ha volat per sobre el migcampista gracienc però no ha blocat la pilota, deixant-la morta a l'àrea. Julen, atent i murri, ha xutat directe a porteria i ha fet pujar a l'electrònic un empat que ja no s'ha mogut.

EUROPA: Boison, Joel, Rojas, Uri, Abel Rita, Reverter (Fran Bea, 70'), Denis, Sielva (Alberto, 80'), Navarro (Civil, 76'), Joel Coch i Campoy.

JÚPITER: Andrés, Adri, Julen, Jacobo (Roger, 73'), Sergi, Dani, Ángel, Vives (Marcos, 84'), Bauli (Mechi, 60'), Prat i Pau.

ÀRBITRE: David López Jiménez (Barcelona), assistit per Marcos López Jiménez i José Unai García Urbaneja (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Rojas, Uri, Sielva, Joel Coch i Fran Bea (Europa) i a Adri, Sergi i Pau (Júpiter).

GOLS: 1-0 (Abel Rita, 65'); 1-1 (Julen, 87').

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Rubi (sancionat), Dani i Fer (lesionats) i Cano, Jordi Cano i Gonzalo (decisió tècnica).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Javi Iglesias i el porter Lluís del Juvenil A / Pel Júpiter han restat a la banqueta: Pep i el porter Ivan.

Partit disputat sense sol però amb un xic de xafogor a l'inici. Bona temperatura al final.

L'Europa segueix sense guanyar un partit de lliga en 7 jornades disputades. Al primer temps, l'assistent de banda Marcos López Jiménez ha topat amb una de les porteries plegades de Futbol 7 i s'ha fet un trau a la cella dreta, havent de rebre assistències per part del fisioterapeuta de l'Europa, Sergi de Melero. El partit ha restat aturat dos minuts.