Un meritori punt amb 10 jugadors

23 Setembre 2023 Àngel Garreta
Un xut d'Àlex Pla ha rebotat en un rival i ha acabat donant un punt Un xut d'Àlex Pla ha rebotat en un rival i ha acabat donant un punt Àngel Garreta

Punt d'or de l'Europa a Andratx en un matx que estava 1-0 en contra amb 10 jugadors i que s'ha pogut empatar (1-1) gairebé a tocar dels 90 minuts de joc.

Lliga · Jornada 4 · 23/09/23 · 18 h. · Mpal. Sa Plana · 100 espectadors

ANDRATX 1 - 1 EUROPA

bannercroniquesmasculi

Aquest Europa està fet d'una altra pasta. En un matx amb un domini aclaparador al primer temps però sense profunditat, l'Andratx s'ha avançat al marcador quan Noel ha vist la segona groga. Amb un efectiu menys, l'Europa no li ha perdut la cara al partit i ha aconseguit el primer punt a domicili.

Un Europa molt dominador tàcticament i pràcticament amo de la possessió en gairebé tota la primera meitat, no ha pogut generar ocasions clares de gol sobre la porteria del conjunt balear.

L'Andratx s'ha mostrat segur al darrere i esperant robar la pilota per a sortir a la contra. Ho ha provat des de la frontal amb un xut de Juancar, però després ha tingut poques arribades, la majoria a pilota aturada. Un tímid xut de Pla des de la frontal, una definició a gol d'Adri Gené quan la jugada ja estava anul·lada per fora de joc i un intent de rosca del mateix Gené, massa alt, han estat les opcions gracienques.

Un intent de vaselina de Castedo des de 45 metres ha estat la primera ocasió de la segona meitat, on l'Andratx ha fet un pas endavant, sortint més atrevit de camp propi. L'Europa ha intentat respondre en una passada de Michael per a Aliaga que l'extrem ha xutat fluix i a l'esquerra de la porteria.

Amb la segona groga a Noel per tallar una clara contra, l'Europa ha rebut un doble cop... la citada expulsió i, dos minuts després, el gol de Castedo, qui ha aprofitat al segon pal el rebot d'una ocasió de gol d'un company. L'escenari es dibuixava negre pels graciencs, però aquests no han abaixat els braços.

Agonitzant el partit, un xut creuat de Pla des del vèrtex dret de l'àrea ha picat al pal i el rebot del cuir a la fusta ha picat en el local Ramis, qui no ha pogut evitar fer-se gol en pròpia. El punt ha acabat resultant un gran botí per un Europa que ha patit els sis minuts d'afegit però ha pogut finalment marxar d'Andratx sumant.

ANDRATX: Vicens, Tomàs Gallardo (Munir, 45'), Kevin, Gerardo, Llabres, Álvaro (Ramis, 45'), Isma, Juancar (Peñafort, 71'), Miquel Jaume (Ordinas, 58'), Giaquinto (Castedo, 58') i Alberto Fernández.

EUROPA: Marc Vito, Mario, Cano, Campeny, Eslava (Albert Martí, 71'), Servetti (Vales, 90'), Aliaga (Manel, 71'), Àlex Pla, Pau López (Bermu, 64'), Adri Gené (Michael, 64') i Noel.

ÀRBITRE: Kevin Javier Moreno Muñoz (Múrcia), assistit per Ángel Teruel Esparza i Rafael Rodríguez Díaz (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Tomàs Gallardo i Kevin (Andratx) i a Àlex Pla, Servetti, Cano, Albert Martí, Vales i Noel -dues i expulsió minut 76- (Europa).

GOLS: 1-0 (Castedo, 78'); 1-1 (Ramis -pp-, 89').

Segona RFEF, Grup 3.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Vilamitjana, Joel Ruiz, Borikó i Sergi Pastells i Castell (lesió).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Iván Bravo i el porter Álvaro.  / Per l'Andratx han restat a la banqueta: Flaqué i el porter Lluís.

Partit disputat amb sol al primer temps i temperatura agradable al segon.

Primer punt a Andratx en dues visites a Segona RFEF.