Un punt d'història

Servetti lluita la pilota en el duel jugat al Rico Pérez Servetti lluita la pilota en el duel jugat al Rico Pérez Àngel Garreta

L'Hércules i l'Europa han empatat sense gols (0-0) en un històric i inèdit duel amb un Rico Pérez que ha registrat 7.253 espectadors.

Lliga · Jornada 25 · 03/03/24 · 18 h. · Estadi Rico Pérez · 7.253 espectadors

HÉRCULES
0 - 0 EUROPA

bannercroniquesmasculi

La història ha tancat una carpeta pendent amb dos equips que han jugat a Primera Divisió però que no s'havien vist mai les cares al mundialista Ricco Pérez d'Alacant. Partit vibrant, físic, de poques ocasions i un gran punt pels graciencs.

L'inici de l'encontre ha estat un xic accelerat per part de dos equips que s'han tingut molt respecte durant els primers 45 minuts. Als 10 de joc, el local Samu Vázquez ha connectat un xut que s'ha anat obrint fins picar la base del pal protegit per Pau Torres.

Al minut 23, l'Europa ha robat el cuir, Eslava ha cedit per Pla i aquest, des de la frontal, ha rematat bombejat per sobre el travesser. Cap dels dos equips ha concedit espais clars darrere i ambdós han intentat, sense èxit, fer mal per les bandes.

Fort i decidit Europa el que s'ha vist durant els 20 primers minuts de la represa, gairebé no deixant sortir l'Hércules del seu camp i provant de tancar-lo per a generar un perill que no ha acabat d'arribar de forma clara. Servetti, al minut 60, ha engaltat un xut que ha obligat a reaccionar de punys al porter local.

Al minut 77, perillosa rematada en planxa de Coscia que gairebé acaba dins i immediata contra de l'Europa on Adri Gené ha buscat la rosca a l'escaire no trobant-la per quatre pams. El duel ha mort amb l'Europa generant les dues darreres aproximacions en temps afegit, on un xut de Borikó, que avui ha gaudit de la seva primera titularitat, podria haver trobat porta de no haver trobat el cos d'un defensa pel mig.

HÉRCULES: Carlos Abad, Nolan, Candelas, Josema, Roger, Alvarito (Nico, 58'), Javi Moreno (Ketu, 73'), Marí, Samu Vázquez, Mendes (Coscia, 72') i De la Nava (Mangada, 72').

EUROPA: Pau Torres, Mario, Campeny (Noel, 88'), Eslava, Vilamitjana (Bermu, 58'), Servetti, Aliaga (Adri, 78'), Àlex Pla (Manel, 71'), Pau López, Castell i Borikó.

ÀRBITRE: Francisco José Fernández Cintas (Andalucía), assistit per Raú Luján Foches i Manuel Cantón Martos (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Josema (Hércules) i a Pau Torres, Mario, Vilamitjana, Servetti, Bermu i Noel (Europa).

GOLS: Cap.

Segona RFEF, Grup 3.

Per l'Europa han causat baixa de la convocatòria: Sergi Pastells, Vales, Adnane i Cano (baixes mèdiques) i Álvaro (baixa esportiva).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Michael, Iván Bravo i el porter Joel Ruiz. / Per l'Hércules han restat sense jugar: Juanmi, Retu i el porter Cendón.

Partit disputat sota un constant vent fred.

L'Europa ha estat acompanyat de prop de 200 aficionats escapulats en el primer duel en tota la història entre els dos equips a Alacant.