Vint-i-sis rematades sense premi

12 Novembre 2023 Àngel Garreta
Sense gol malgrat les nombroses ocasions Sense gol malgrat les nombroses ocasions Àngel Garreta

Un Europa molt rematador marxa de buit d'Alzira (1-0) i signa la segona derrota de la temporada, les dues a domicili.

Lliga · Jornada 11 · 12/11/23 · 17 h. · Estadi Luís Suñer Picó · 550 espectadors

ALZIRA
1 - 0 EUROPA

bannercroniquesmasculi

Els prop de 50 socis, sòcies i aficionats/des escapulats que han presenciat el partit al Luís Suñer Picó es deuen preguntar perquè no han vist ni un sol gol del seu equip en el matx d'avui. Fins a 26 rematades, una desena directament clares, no han estat suficients per cantar gol. A l'altre cantó l'Alzira ha tret petroli d'un penal i, al final del matx, podria haver ampliat diferències igual que l'Europa empatar.

L'Europa ha començat molt bé sobre la gespa del Luís Suñer Picó. De fet, els graciencs han avisat amb una centrada-xut d'Aliaga que s'ha passejat en paral·lel a la línia de gol als dos minuts de partit. Dos més tard, xut forçat d'Eslava al lateral de la xarxa.

L'equip gracienc hauria pogut obrir el marcador als onze minuts quan Aliaga s'ha anat obrint angle dins l'àrea i ha acabat xutant a la base del pal. Al quart d'hora, xut creuat d'Eslava que el peu d'un defensa ha enviat a córner.

Després de totes aquestes ocasions el ritme de joc s'ha igualat i en la primera arribada amb perill dels locals, un penal sobre Dylan ha propiciat l'1-0, obra de Pitu, malgrat encertar Vito la direcció del xut. El mateix Vito s'ha tirat a peus del mateix Pitu a tres minuts pel descans per evitar el segon gol local en un mà a mà.

Els segons 45 minuts de l'encontre han servit per veure més del mateix: un Europa que ha gaudit de moltes ocasions i un Alzira que, a mida que el conjunt gracienc ha anat més cansat de forces i més decidit a l'atac, ha aprofitat les contres per tenir les seves opcions, també errades, de deixar el matx vist per a sentència.

Quant a les ocasions, al minut 51 Eslava ha deixat el cuir a la frontal per a Àlex Pla i aquest ha rematat al pal de xut creuat. La segona fusta escapulada del partit. Borikó, a la sortida d'un córner, ha rematat a l'àrea petita per sobre el travesser i passada l'hora de partit Servetti ha rematat alt en una opció on ja es mig cantava el gol.

El porter Álvaro Cortés, l'home del partit sens dubte, ha refusat un xut en diagonal de Pla i dues rematades de Cano incorporat a l'atac. A l'altra àrea, l'Alzira ha perdonat el 2-0 en un mà a mà de Panadero amb Vito, picant la pilota de vaselina i veient com el travesser impedia la diana. Fins al final, duel completament boig: rematades de tot tipus de l'Europa, contres de l'Alzira amb Vito sortint a refusar fora l'àrea o Borikó impedint de cap un gol a porta buida. El xiulet final ha signat la derrota de l'Europa en el dia que més ha xutat a porteria.

ALZIRA: Álvaro Cortés, Abraham, Costa, Bono (Solbes, 45'), Joaquín Rodríguez (Marenya, 66'), Pitu, Busquets (Sergio González, 78'), Alfaro, Dylan (Panadero, 66'), Mángel (Nacho Vila, 45') i Lado.

EUROPA: Marc Vito, Cano, Vales (Borikó, 58'), Eslava, Aliaga, Àlex Pla, Pau López, Castell (Albert Martí, 81'), Adri Gené, Noel (Servetti, 63') i Manel (Mario, 58').

ÀRBITRE: Nil Cubas Torras (Balears), assistit per Noelia Muñoz Ródenas i Juan José Pacheco Guijarro (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Álvaro Cortés, Costa, Bono, Alfaro i Lado (Alzira) i a Eslava, Pau López i Noel.

GOLS: 1-0 (Pitu -p-, 27').

Segona RFEF, Grup 3.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Vilamitjana, Sergi Pastells, Bermu i Iván Bravo (lesió), Joel Ruiz (decisió tècnica) i Campeny (sanció).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Michael, Marc Anglès i el porter Álvaro. / Per l'Alzira han restat sense jugar: Palacín i el porter Dolz.

Partit disputat amb agradable temperatura al primer temps.

Primera convocatòria de Marc Anglès, jugador del Filial, amb el Primer Equip.