Bon test de nivell a Santa Coloma

09 Agost 2018 Àngel Garreta
Cano lluita contra Alfi al segon temps del partit Cano lluita contra Alfi al segon temps del partit Àngel Garreta

L'Europa va signar un empat en la seva visita al camp de la Fundació Grama (2-2). Bona prova davant un nouvingut però aspirant a la zona alta.

Amistós · 20 hores · Nou Municipal de Santa Coloma · 150 espectadors

FUNDACIÓ GRAMA
2 - 2 EUROPA

Entretingut encontre el que es va disputar a Santa Coloma de Gramenet entre l'equip local, que estrena la Tercera Divisió per primera vegada des de la seva recent fundació però que, per pressupost i plantilla, aspira a tot, i un Europa que es troba cada vegada més còmode en els darrers partits.

Després d'un primer quart d'hora sense ocasions, el local Duarte va posar a prova Marc Priego en un xut des de l'àrea petita que el porter va aturar blocant la pilota entre les cames. Al minut 23, rèplica gracienca en una centrada de Castell que Gabi va rematar de cap en cursa i que el porter Caleb va aturar en dos temps.

Quan el primer temps semblava dirigir l'encontre a vestidors amb zero a zero a l'electrònic va arribar el primer gol de la nit: Cano va centrar una pilota a l'àrea i, després de diversos rebots sense trobar rematador ni tampoc un defensa que allunyés el perill, el cuir va caure a botes de Martínez. El davanter, llest, va veure arribar Alfons Serra a la forntal i, endarrerint la pilota per a la seva arribada, li va posar en safata engaltar un fort xut des de la frontal, xut que es va colar a l'alçada del travesser per fer el 0-1.

Inici dominant de l'Europa a la represa durant una bona colla de minuts. Avançada la segona part la Fundació Grama va igualar les forces i va aconseguir empatar el partit amb un xutàs de Lolo des de 30 metres que es va colar per l'escaire. Els locals van donar la volta al marcador al minut 83 en una centrada on un error de marcatge va deixar sol Alfi. Aquest, rematant de cap, va enviar la pilota al fons de la xarxa.

No obstant, l'Europa va reaccionar ràpid, en dos minuts, per tornar a igualar l'encontre. Error en la sortida de la pilota de la defensa local, refusant un jugador el cuir amb el seu porter avançat a la frontal i deixant la pilota massa morta. Elo, ràpid i llest, va agafar la pilota i, de suau vaselina, va establir el que seria el definitiu 2-2.

FUNDACIÓ GRAMA: Caleb, Rachid, Canelada, Juan Carlos, Rojas, Javi Chica, Ángel, Coke, Fran, Ñito i Duarte... Van completar la convocatòria: Lucas, Toni Texeira, Cazorla, Joel, Campos, Martí, Edgar, Buba, Omar, Lolo, Alfi, Litri i Jacob.

EUROPA: Marc Priego, Xavi Liébanas, Castell, Cano, Oumar, Uri, Torrentbó, Gabi, Martínez, Alfons Serra i Josemi... Van completar la convocatòria: Alberto, Sergi Monsó, Joan Compte, Josa, Guillen, Elo, Varona, Èric, Xavi Camps, Prats, German i Artigas.

ÀRBITRE: Bruno Montoro Ferreiro (Barcelona), assistit per Guillem Parera Gaspar i Alejandro Aguayo Prieto (del mateix col·legi).

TARGETES: Groga a Lolo (Fundació Grama).

GOLS: 0-1 (Alfons Serra, 43'); 1-1 (Lolo, 71'); 2-1 (Alfi, 83'); 2-2 (Elo, 85').

Amistos de Pretemporada.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Joan Castells i Albert Martí.

Partit disputat sota sensació de xafogor a l'inici i menys intensa al final. Ha plogut durant 10 minuts de la segona part.

Estrena en partit amistós del darrer fitxatge de l'Europa, Gerard Artigas.