Classificació amb patiment a la Copa VFO

28 Gener 2022 Redacció
Pas endavant a la Copa VFO Pas endavant a la Copa VFO

A la competició del 'KO', l'Europa va superar amb més problemes dels esperats a Eclipse RY6 de la 5a Divisió (1-0).

Els de Beltry, confiats, van sortir amb una marxa menys i el rival es va poder avançar en dues indecisions de la defensa escapulada que, per sort, no van poder perforar la portería de Xavi, que va debutar sota el pals escapulats en aquest partit.

Abans de la fi de la primera part, els escapulats es van avançar amb un gol de Forever a passada de Beltry. El capità va fer la passada de la mort per Forever que, després d'una rematada en semi errada, es va poder refer i va enviar la pilota dins de la xarxa. Gol número 60 per Forever a la VFO amb la samarreta de l'Europa.

A la segona part, l'Europa no va acabar de sentir-se còmode i no es va saber tancar el partit. Tot i això, per sort, Eclipse no va poder aconseguir l'empat i l'Europa va signar el pas a la següent ronda. El proper rival, diumenge, el Linares eSports. Els andalusos son líders de la lliga VFO on competeix l'Europa i van passar per sobre dels graciencs a la jornada 13. Partit molt complicat.