El partit que Kaky mereixia!

04 Octubre 2020 Àngel Garreta
Passadís d'honor a Kaky abans de començar Passadís d'honor a Kaky abans de començar Àngel Garreta

El Nou Sardenya viu una matinal pel record i l'emoció en el comiat de Kaky davant l'Espanyol B (1-3 final).

Amistós Pretemporada · 04/10/20 · 11:30 hores

1 - 3 ESPANYOL B

Hi ha dies on el marcador final d'un partit és el que menys importa. Europa i Espanyol B s'han donat cita a l'estadi per a retre homenatge a una capitana de llegenda que avui ha penjat definitivament les botes (ha jugat 52 minuts) i que, entre el munt d'actes previs i al descans que ha viscut com homenatge, ha estrenat, a la sala de premsa, el mur dedicat a les jugadores 'top' en temporades vestint l'escapulada dins la història del futbol femení gracienc.

Quant al partit, sòlid Europa al primer temps, motivat pel tipus de partit i per una bona presència d'espectadors (vora 400) i una grada d'animació entregada. De fet, les escapulades han dut la iniciativa. Al quart d'hora, Andrea Porta ha tingut un mà a mà forçat que ha resolt la portera visitant Montse. Al minut 21, el premi per a les gracienques: córner que remata Cos, mig amb l'esquena mig amb el cap, per fer l'1-0.

Després d'una bona ocasió de Peque a centrada de Zaira, les visitants han dut el partit al descans amb empat: minut 37 i fort cacau d'Ana des de la línia de mitjos per marcar, tot s'ha de dir, un autèntic golàs. A la represa, Nou Sardenya dempeus per acomiadar Kaky al minut 52. Posteriorment, l'Espanyol B ha enviat un xut al travesser, obra de Judit.

Les blanc-i-blaves (avui de groc) han fet un pas endavant i han sentenciat el matx. Al minut 69 Maria, de xut creuat, ha superat Mimi i al minut 75, Lídia ha aprofitat una jugada embolicada entre un bosc de cames per fer l'1-3 definitiu en un duel on el resultat era el menys important.

La convocatòria

EUROPA: Ari, Moyano, Zaira, Kaky, Júlia, Pili Porta, Andrea Porta, Peque, Laura, Cos i Abad... Han completat la convocatòria i el partit: Itziar, Laia, Farreras, Anabel, Sara, Rachelle, Ona, Sepha i Fusté.

ESPANYOL B: Montse, Júlia Serrat, Marina, Lídia, Ana, Judit, Laia, Cristina, Nerea, Carla i Clara... Han completat la convocatòria: Ari, Júlia Guerra, Maria, Elena, Sandra, Eva, Sílvia i Lucía.

ÀRBITRE: Raúl García Pérez (Barcelona), assistit per Xavier Rodríguez Rubí i Yeray Sánchez Latorre (del mateix col·legi).

TARGETES: Groga Itziar (Europa).

GOLS: 1-0 (Cos, 21'); 1-1 (Ana, 31'); 1-2 (Maria, 69'); 1-3 (Lídia, 75').

Quart amistós de la pretemporada 2020.

Sentit homenatge a Ana Belén Fuertes, 'Kaky', darrera capitana de la temporada 2019/2020 i que penja les botes en aquest partit. Previ al partit el club ha estrat el 'mur del futbol femení' amb les fotos de les 5 jugadores amb més partits de la història: Sílvia Osta, Sandra Teixidó 'Teixi', Vane Obis, Eybis Medina i Kaky. En un article posterior -que es publicarà demà dilluns- es recolliran tots els actes i homenatges rebuts i una galeria de fotos i vídeo.