Manau i Jou es proclamen campiones d'Europa!

12 Setembre 2022 Redacció
Manau i Jou celebren el triomf a Cagliari Manau i Jou celebren el triomf a Cagliari RFEF

Espanya de futbol platja s'ha proclamat campiona d'Europa de guanyar a Itàlia (2-0) amb participació europeista.

La selecció estatal va aixecar ahir el títol europeu a Cagliari després de vèncer per 2-0 als transalpins en la final de l'Euro Beach Soccer League. Manau i Jou, futbolistes del Primer Equip, han estat part activa d'aquest èxit. A més a més, Manau va ser designada com a millor futbolista del torneig.

Després d'aconseguir campionar a Europa, les dues jugadores s'incorporaran a la dinàmica de l'Europa en una arrencada de temporada que va començar amb victòria per 2-0 davant el Parquesol i que continuarà amb el partit de Copa de la Reina davant el Zaragoza dimecres a les 19:15 i de lliga davant el Friol.