Set anys i una setmana sense deixar la porteria a zero durant tres partits seguits

15 Febrer 2021 Àngel Garreta
Mimi bloca una pilota en el darrer partit a casa Mimi bloca una pilota en el darrer partit a casa Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El Primer Equip Femení de l'Europa va igualar ahir a Sant Adrià un registre propi que datava de la temporada 2013/2014.

Tres partits amb l'arc a zero: contra el Pallejà a casa i contra el Zaragoza B i el Sant Gabriel consecutivament a domicili. Des de la temporada 2013/2014 que l'Europa no deixava el marcador visitant a zero durant tres jornades seguides. En aquella ocasió van ser els partits de les jornades 14, 15 i 16 contra Sant Andreu (0-2 a fora), Barcelona B (1-0 a casa) i Badalona (0-5 a fora).

La propera setmana, diumenge dia 21 de febrer a les 11:30 hores, l'equip tindrà el repte, davant el Terrassa de sumar el quart partit consecutiu, un fet que no ha tingut mai lloc en la història del futbol femení escapulat en categoria estatal des de la seva fundació.