A un pas de l'ascens!

05 Març 2019 Redacció
Així va entrar el decisiu 1-3 del partit de tornada Així va entrar el decisiu 1-3 del partit de tornada FIFA 19 (captura)

Un Europa èpic va superar la tercera ronda de la fase d'ascens contra un altre campió de grup. Els graciencs tenen davant seu el somni final.

Els homes capitanejats per Beltry van tenir un rival dur a la tercera ronda de play-off. Amb un joc molt directe i explotant els extrems, Kabuxak va plantejar una eliminatòria dura pels europeistes. Al primer partit, però, l’Europa va mostrar el bon joc que ha exhibit durant aquesta promoció d'ascens, en especial en una dominada primera part, però els visitants van ser més efectius: 0-1 a casa de l'Europa, primera derrota dins el play-off i de cap al segon partit.

L'Europa, per no caure eliminat, havia de guanyar mínim 0-2 a domicili o una diferència de dos gols (al play-off de la VFO del FIFA no hi ha valor doble dels gols i un empat global es resol a favor del millor classificat en lliga regular, en aquest cas Kabuxak era campió de la seva lliga). Amb tot, al camp visitant va arribar l’èpica. Amb un Europa que va jugar més amb el cor que amb el cap i amb un rival que va sortir amb defensa de 5.

Es va avançar l'Europa dues vegades (0-1 i 1-2) gràcies a dos penals transformats per Besieger abans de la mitja part (contrarrestant l’1-1 momentani de Kabuxak). Un gol de cap al minut 57, per arrodonir el 'hat-trick' del jugador europeista, va ser suficient per assegurar el passi de ronda amb l'1-3 final. Kabuxak, però, va disposar d’algunes ocasions per passar ronda.

La quarta pot ser la darrera eliminatòria pels graciencs. Si es guanya, ascens directe a Quarta Divisió. Si es perd, repesca davant un dels últims classificats de Quarta Divisió en una ronda de permanència/ascens. Així doncs, el conjunt europeista podria assolir l'ascens a la primera o segona oportunitat en el primer any de la seva existència virtual.