Tres punts per seguir manant a la Lliga!

14 Juliol 2021

L'Europa va patir per aconseguir els tres punts en la visita de Sons of Glitch eSports al Nou Sardenya virtual

En un partit molt estrany, un dels últims classificats de la lliga va sortir a plantar cara al verd virtual i va ser millor que l'Europa en molts moments del matx. Per sort, els dos xuts dels escapulats en tot el partit van ser gol i el triomf es va quedar a casa.

A la primera part, els graciencs no podien arribar a portería i Cortex, porter europeísta per la VPG, va fer dues bones aturades. Per sort, a les acaballes del primer temps van arribar els dos gols de l'Europa: jugada per banda que finaliza a la xarxa Alexitos i penal que transforma Beltry de panenka després de provocar-lo ell mateix

La segona part va ser diferent. Els de Beltry no podien treure la pilota i Sons of Glitch va estar a prop d'un empat que mai va arribar.

Victòria important de cara al tram final de la primera volta de la lliga

A la Copa VPG, l'Europa va caure eliminat a la fase de grups tot i la victòria per 5-3 amb tres gols i dues assistències de Forever i doblet de Danilo.