L'Europa mostra contra l'Horta les millors sensacions de la pretemporada

05 Agost 2018 Àngel Garreta
Josemi controla amb el pit en una acció de la primera meitat Josemi controla amb el pit en una acció de la primera meitat Àngel Garreta

El doblet de partits del cap de setmana s'ha tancat amb dos triomfs, el d'avui al Nou Sardenya per 3-0 en el derbi contra l'Horta.

Amistós · 19 hores · Estadi Nou Sardenya · 150 espectadors

3 - 0 HORTA

Els dos equips venien de disputar partit ahir i, tot i això, han ofert un bon espectacle, especialment en clau escapulada al segon temps. Els europeistes han anat de menys a més per acabar signant un gran segon temps on el marcador final encara podria haver resultat més ampli.

Els primers vint minuts de joc del matx han estat els més lents quant a ritme i l'Horta ha semblat tenir més inèrcia de control de la pilota... Fins que ha arribat el primer gol del matx: centrada des de l'esquerra d'Alfons Serra que Elo pentina cap al mig de l'àrea petita on Martínez ha rematat a plaer.

Set minuts més tard, una falta penjada per Prats al segon pal ha estat rematada per Cano a mans del porter. L'Europa ha dominat a plaer el temps restant de la primera meitat sense complicacions al darrere.

Igual de dominant ha començat la segona part i, a més, amb una ocasió al primer minut: centrada rasa des de l'esquerra que Alfons Serra deixa passar i Elo, posant la punta de la bota, acaba veient com la cama d'un defensa evita el gol.

Només ha trigat sis minuts Elo a cobrar-se la revenja. Pilota que rep el punta en profunditat i que en el cara a cara amb el porter creua al pal més llarg per fer el 2-0. Al minut 67, bona combinació entre German, Èric i Gabi per a que aquest darrer, arribant de segona línia, signés el marcador final enviant la pilota al fons de la xarxa.

Tot i sumar els dos equips dos partits en 24 hores, el tram final del matx ha estat elèctric i força divertit. L'Europa ha gaudit de bones transicions defensa-atac i moltes i diverses arribades a línia de fons amb centrada final. El marcador, de fet, podria haver resultat més ampli.

EUROPA: Marc Priego, German, Castell, Cano, Gabi, Prats, Martínez, Alberto, Elo, Alfons Serra i Josemi... Han completat la convocatòria: Sergio Sosa, Joan Compte, Josa, Uri, Varona, Torrentbó, Xavi Camps, Èric, Oumar, Xavi Liébanas, Sergi Monsó i Joan Castells.

HORTA: Carles Santaló, Max Llovera, Saúl Coco, Javi Morales, Aleix, Baeza, Pablo, Galeano, Ferran Tacón, Adri Lledó i Izan... Han completat la convocatòria: Cristian, Sergio, Juanma, Javi Iglesias, Marc Rio, Genís, Carricondo i Franco Nantez.

ÀRBITRE: Pau Garcia Fuster (Barcelona), assistit per Daniel Luque Ortuño i Marcos Molina Martínez (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Cano i Alberto (Europa) i a Javi Morales, Adri Lledó i Ferran Tacón (Horta).

GOLS: 1-0 (Martínez, 20'); 2-0 (Elo, 52'); 3-0 (Gabi, 67').

Amistos de Pretemporada.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Guillen (molèsties) i Albert Martí (lesió).

Partit disputat sota intensa calor però des de l'inici sense sol.

Segon amistós consecutiu del cap de setmana amb 24 hores de diferència. Dos triomfs escapulats amb balanç de 5 gols a favor i cap en contra.