Mentalitzats per girar la truita

31 Octubre 2015 Redacció
El resultat de la temporada passada (2-1) ja el signaria tothom El resultat de la temporada passada (2-1) ja el signaria tothom Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El tercer partit en vuit dies a Tercera Divisió cobra especial importància pels dos rivals que es donaran cita aquest diumenge a la tarda a les 18 hores al Nou Sardenya: Europa i Vilafranca. Els dos equips busquen començar a donar un salt.

Separats per un punt, la dinàmica d'Europa i Vilafranca no dóna resposta, passat gairebé un terç de la competició, al potencial de les dues plantilles. Pel que fa al conjunt escapulat, els gracienc intentaran trencar amb cinc jornades sense tastar la victòria després de jugar un gran partit durant 60 minuts a Ascó contra l'actual campió de lliga.

De cara a la convocatòria, Albert Poch no podrà comptar amb Javi Iglesias per lesió i David López serà dubte fins a darrera hora. Torna a l'equip Uri després de la sanció per acumulació de cartulines grogues. El partit, per tal de donar més marge de descans físic als futbolistes, es tornarà a jugar en horari de tarda al Nou Sardenya.