Primer triomf del Juvenil B

28 Setembre 2015 Redacció
Una jugada del Juvenil B - San Gabriel Una jugada del Juvenil B - San Gabriel Sònia Pérez

El Juvenil B del Club Esportiu Europa va sumar diumenge al migdia el primer triomf en lliga després d'imposar-se al San Gabriel al Nou Sardenya (2-1). Els escapulats es van avançar, els visitants van empatar i el 2-1 va arribar al minut 89.

Un gol de Carlos Heredia al quart d'hora de partit va posar per davant al marcador el segon equip juvenil de l'Europa. Deymon va empatar poc després pels visitants i el matx no es va acabar de decidir fins al minut 89 quan una diana de Lluís Mangas va deixar els punts a casa.

Pel que fa a la resta d'equips de base ja en competició, aquests són els resultats: Montmeló 1 - Juvenil C 4 i Benjamí A 1 - Sant Cugat 2