Retorn a la victòria escapulada!

02 Febrer 2022 Redacció

L'Europa va tornar al camí de la victòria després de vèncer per 0-1 al camp virtual del AD Ceuta eSports, el quart classificat. Després de quatre derrotes consecutives, per fi la sort va estar de cara dels de Beltry.

Els escapulats van plantejar un partit seriós on el Ceuta no va trobar oportunitats per fer mal als nostres. A la primera part, el partit va ser igualat i de domini al mig del camp. A la segona, però, va arribar una cascada d'ocasions pels graciencs. La primera i més clara del partit la va tenir Forever amb una rematada de volea clara al travesser amb el porter ja vençut. Per sort, Mimz va fer màgia a la banda a la següent jugada i Álvaro va empènyer a plaer la pilota dins de la xarxa per fer el 0-1. El final del partit va ser tranquil i els europeistes sumen tres punts necessaris per a no complicar-se la categoria.

A Play-off a ACF

A ACF, la lliga que juguen els nostres a les 23:40 de dilluns a dimecres, s'ha certificat la tercera posició a la fase regular després de vèncer el campió, el Lugo, per 1-0 en l'últim partit amb gol de Sydrus. Dilluns, els graciencs lluitaran per un play-off amb 700 euros en joc i on espera el Lleida, teòricament superior.