Tornen a sumar de 3 a domicili

27 Novembre 2019 Redacció
Celebració de l'1-2 Celebració de l'1-2 FIFA 20 (captura)

Els escapulats van guanyar a l'estadi del Project Goal FC remuntant el gol inicial local i situant-se a 2 punts del play-off d'ascens.

Els graciencs van començar el partit tractant de dominar l’esfèric per aconseguir ocasions, però com té lloc als darrers encontres, les primeres parts mai són productives. De fet, van encaixar gol al minut 30 després d’un desajustament a la defensa.

A la segona part, però, la cosa va canviar. Els de Beltry van sortir endollats i el capità es va encarregar de capgirar el marcador. El primer gol va arribar després d’una recuperació vital d’Urinho a l’àrea rival que Beltry va rematar a la mitja volta per fer l’empat. El segon i definitiu gol va arribar poc després, en una passada en llarg de Cone per Oriolette que, de primeres, va assistir al capità que, molt escorat, va definir suaument per sota de les cames del porter rival.

Al final, 1-2 a l'electrònic i tres punts importants per a seguir a prop de l’objectiu.