Una part de mèrit per a cada equip

13 Setembre 2020 Àngel Garreta
Tercer test de la pretemporada Tercer test de la pretemporada Àngel Garreta

Granollers i Europa han signat taules (1-1) en el tercer amistós dels graciencs. Millor primer temps local i millor segon temps visitant.

Amistós Pretemporada · 13/09/20 · 18:30 hores · Mpal. Carrer Girona · porta tancada

GRANOLLERS
1 - 1 EUROPA

Primer partit no guanyat de la pretemporada en un duel de dues cares, anant de menys a més per acabar empatant el matx. L'Europa ha tornat a plantejar un partit de 22 jugadors amb molts joves que per primera vegada s'estrenaven amb el Primer Equip.

El primer temps ha estat de clar color del Granollers, avui amb la seva segona equipació sobre la gespa, podent vestir l'Europa amb la seva habitual per primera vegada al Municipal del Carrer Girona. Als 10 minuts Rio ha posat a prova un molt segur Sergio.

El porter de l'Europa, exjugador del Granollers, ha estat decisiu al minut 24 en un mà a mà amb Albert, guanyant-li la partida. No li ha pogut guanyar dotze minuts més tard, quan el Granollers ha trobat espai a l'esquena de la defensa gracienca i Albert ha superat Sergio de xut creuat per fer l'1-0.

L'Europa podria haver empatat en l'acció immediatament següent, però quan Albert Martí ha fet una passada de la mort per a Ricki Vidal, un defensa local ha posat la punta de la bota en darrera instància desfent la possibilitat d'un gol que ja mig es cantava.

A la represa, espectacular vol de Sergio per desviar a córner un xut sec de Marc Gelmà. A partir d'aquí, canvi de guió i domini i ocasions per a l'Europa. El premi ha arribat al minut 70 quan Pau López, que s'ha estrenat en aquesta pretemporada després de superar unes molèsties, ha robat una pilota i, en darrera instància, ha centrat al mig de l'àrea petita per a que Arnau, de cap, fes l'1-1 de rematada creuada. Segon gol pel jugador escapulat en aquest tram final d'estiu.

El conjunt escapulat ha acabat sobre la gespa amb 9 futbolistes o fets a casa o fitxats enguany pel Juvenil A. L'encontre s'ha tornat molt dinàmic i elèctric, en bona part pels múltiples canvis d'un i altre conjunt que han propiciat que hi hagués cames relativament fresques al tram final.

En temps afegit, Dani Muela ha provat un potent xut per decantar el marcador pels locals, però un segur i molt ben posicionat Sergio, sota pals, ha blocat sense problemes. El xiulet final no ha donat temps per a res més.

GRANOLLERS: Ventosa, Prado, Eloi, Campeny, Guillem, Morales, Ñito, Oriol Molins, Pau Darbra, Albert i Rio... També han jugat: Arnau Arruebo, Iker Hernández, Álex Castillo, Dani Muela, Altimira, Érbol, Roma, Marc Gelmà, Suaibo i Max Llobera.

EUROPA: Sergio, Guillen, Alberto, Cano, Guti, Uri, Prats, Varona, Albert Martí, Ricki Vidal i Oriol Muñoz ... També han jugat: Joan Marc, Gerard Nieto, Marçal Cases, Biel Blanco, Castell, Alon, Pau López, Arnau, Raúl Martínez i Pons

ÀRBITRE: Marc Pujol Prat (Osona), assistit per Víctor Orgaz Serran (Osona) i Rafael Aguilar Prat (Vallès Occidental).

TARGETES: Grogues a Guillem i Altimira (Granollers) i a Guillen (Europa).

GOLS: 1-0 (Albert, 36'); 1-1 (Arnau, 70').

Tercer amistós de la pretemporada 2020.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Sergi Pastells, Nolla, Èric, David Jiménez i Alfons Serra (lesions/molèsties).

Partit disputat a bona temperatura.

Nova oportunitat d'estrena amb el Primer Equip en partit amistós per a jugadors de la base. Han viscut la seva primera convocatòria i han debutat amb l'escapulada els juvenils Gerard Nieto, Marçal Cases, Biel Blanco, Raúl Martínez i Oriol Muñoz.