El Terrassa s'imposa a l'Europa del futur

21 Agost 2023 Àngel Garreta
El capità del Terrassa rep el Vila de Gràcia El capità del Terrassa rep el Vila de Gràcia Xavi de la Ossa

El Terrassa va guanyar per 0-3 el Trofeu Vila de Gràcia davant un Europa composat en la seva gran majoria per jugadors del Filial.

Trofeu Vila de Gràcia · 20/08/23 · 20:45 h. · Estadi Nou Sardenya · 550 espectadors

0 - 3 TERRASSA

bannercroniquesmasculi

Pel fet d'haver jugat amb la majoria de jugadors de la primera plantilla el duel de quarts de final de la Copa Catalunya el dia anterior, l'Europa va presentar al seu trofeu d'estiu una convocatòria amb 17 dels 23 jugadors procedents de l'Europa B de la Lliga Elit. El futur Europa va donar la cara contra un dels favorits de Segona RFEF per fer el play-off.

Una rosca d'Adnane només començar el partit va suposar el primer intent amb intenció del matx. El partit, que es va disputar amb intensitat, no va generar ocasions fins l'arribada del primer gol. En el primer xut a porta del matx, Spartalis va connectar dins l'àrea gran un xut ajustat al pal curt per obrir el marcador.

Bezis, a tocar de la mitja hora, va provar sort per empatar, però el seu xut va sortir massa creuat. Un xut fluix d'Adnane a les mans del porter just sobre el minut 45 va suposar la darrera acció del primer temps del partit.

Segona Part

Al decisiu tram de l'encontre, l'Europa va marcar gràcies a Tan, però l'àrbitre va anul·lar l'acció per suposat fora de joc. Del possible empat es va passar al 0-2 en un minut: assistència de David Jiménez a Aythami per a foradar la porteria pel pal curt amb un suau toc.

Tan va tenir l'oportunitat de posar l'1-2 al marcador al minut 86 amb una potent tosca que el porter va desviar a córner amb un gran salt. A un minut per complir-se els 90, Jordi Cano va ser objecte de penal i el mateix exjugador europeista va transformar el 0-3 definitiu, un gol que no va celebrar pel seu passat a Gràcia.

EUROPA: Álvaro, Bezis (Batu, 73'), Morlans (Basart, 73'), Julen (Cabezas, 45'), Adnane (Sicu, 73'), Sergi (Dani, 73'), Michael (Buba, 73'), Ferrer (Cardelús, 73'), Iván Bravo (Aiman, 73'), Bermu (Tan, 45') i Borikó (Jurado, 45').

TERRASSA: Marcos (Guiseris, 45'), Garzón (Toledo, 72'), Neeskens, Jaouad, Lucas Viña (Palacios, 72'), Morales (Adri Lledó, 45'), Jofre (Pol Sánchez, 85'), Pau Salvans (Jordi Cano, 45'), Gil (Aythami, 58'), Spartalis (Cervera, 45') i Piera (David Jiménez 58').

ÀRBITRE: Enric Bureu Méndez (Barcelona), assistit per Carlos López López i Toni Fontova Cerdà (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Bezis, Sergi, Cardelús, Borikó (Europa) i a Adri Lledo, Lucas Viña, Jordi Cano, Jofre (Terrassa).

GOLS: 0-1 (Spartalis, 23'); 0-2 (Aythami, 69'); 0-3 (Jordi Cano -p-, 89').

26è Trofeu Vila de Gràcia.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Vilamitjana, Joel Ruiz i Sergi Pastells (lesió), Vales i Eslava (començant la dinàmica de grup), Nolla (pendent de resoldre situació contractual) i Mario, Cano, Campeny, Castell, Manel, Àlex Pla, Pau López, Noel, Servetti, Aliaga i Adri Gené (decisió tècnica per haver jugat Copa Catalunya el dia anterior).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: ningú.

Partit disputat amb forta sensació de calor.