El Trofeu Vila de Gràcia es queda al Nou Sardenya

19 Agost 2024 Oriol Rosell

L'Europa aixeca el primer trofeu de la temporada derrotant a L'Hospitalet en el Torneig Vila de Gràcia

Pretemporada · Torneig Vila de Gràcia · 18/8/2024 · 20:30 h. · Estadi Nou Sardenya

EUROPA 4 - 2 L'HOSPITALET

bannercroniquesmasculi

Tot i que el Trofeu de la Vila de Gràcia és l'escenari on cada temporada es fa la presentació oficial de la plantilla, enguany no es va poder dur a terme, ja que abans del partit va ploure de valent al Nou Sardenya. Per aquest motiu, la presentació oficial es farà en el següent partit amistós al Nou Sardenya, el pròxim dissabte contra el Badalona.

El partit va començar amb un clar domini de la pilota i de les ocasions per part de l'Europa. Abans del minut 15, l'Europa va disposar de fins a quatre oportunitats clares de gol que van sortir fregant els pals de la porteria d'Aliaga, el porter visitant. Però en el futbol, si perdones, ho pagues car, i al minut 22, L'Hospitalet es va avançar en el marcador amb un autèntic golàs de Sergio des de gairebé mig camp, que va agafar desprevingut Pol Cordero. La primera part va continuar amb el domini de l'Europa, però Aliaga va brillar sota els pals, evitant l'empat amb dues aturades decisives.

La pluja de gols de l'Europa va arribar a la segona part. Al minut 47, Albert Martí va rematar una bona centrada creuant la pilota al porter de L'Hospitalet i va empatar el partit. La mala notícia del partit va arribar al minut 56, quan Escoruela va rebre una entrada molt dura, que el va obligar a ser substituït i a abandonar el terreny de joc.

El segon gol del partit va ser obra d'Àlex Pla, que just acabava d'entrar al camp. Al minut 62, va rebre una passada a la frontal de l'àrea i va rematar de primeres per capgirar el marcador.

Els següents minuts van tenir com a figura destacada Pime. Al minut 70, va marcar el 3-1 que sentenciava el partit amb la seva primera rematada a porteria i, al minut 82, va forçar el penal que Jordi Cano acabaria convertint per fer el 4-1.

Abans d'acabar el partit, L'Hospitalet va marcar el seu segon i definitiu gol al minut 84.

Així doncs, Àlex Cano va aixecar el primer trofeu de la temporada i de l'era Aday, un trofeu que va ser entregat per la família de Carles Capella, ja que el trofeu és en memòria seva.

EUROPA: Pol Cordero, Àlex Cano, Campeny, Noel, Manel, Gilbert, Buba, Sergi, Adnane, Roger, Mahicas. Van completar la convocatoria i el partit: Flere (no va disputar cap minut), Urbina, Neeskens, Jordi Cano, Pimentel, Albert Martí, Carreón, Sicu, Sgró i Ian.

L'HOSPITALET: Adrià Aliaga, Vitalie Pentelei, Sergio Ayala, Joel Lasso, Adri Díaz, Carlos Martínez, Pol Ballesteros, Víctor, Izan Malbonado, Mamau Jabbie, Lucas Pariente. Van completar la convocatoria i el partit:Ramón Marimón, Raúl Ferrer, Rubén Gómez, Mendy (PS), Arnau Ordinas, Sanku Jabbie, Haji Ceesay, Isaac, Lluís Estebe, Jordi.

ÀRBITRE:

GOLS: 0-1 (Sergio, 22'); 1-1 (Albert Martí, 47'); 2-1 (Pla, 62'); 3-1 (Pime, 70'); 4-1 (Jordi Cano, 82'); 4-2 (Sanku).