Juvenil B: campiones de lliga i ascens a Primera!

07 Maig 2022 Xavi de la Ossa
Les gracienques celebren l'ascens i el títol de lliga Les gracienques celebren l'ascens i el títol de lliga Xavi de la Ossa

El Juvenil B femení aconsegueix l'ascens de categoria i el títol després de guanyar el Seagull a  l'Àliga (3-1).

L'Europa disputava l'última jornada de lliga a l'Àliga davant el Seagull, segon classificat del Grup 4 de Segona Divisió. Les escapulades eren terceres per darrere de les badalonines i de la Guineueta, que ja havia completat la totalitat de partits del campionat. És a dir, només valia la victòria per avançar dues places, ascendir i aconseguir el campionat.

Granota de treball i partit molt competit de les escapulades que han posat el 2-0 al marcador en la primera meitat gràcies als gols de Batalla de penal (27') i Mar (38'). A la segona part el Seagull ha pressionat fins a obtenir el 2-1 gràcies a Adriana al minut 66, però Angi ha retornat la calma per les gracienques amb el definitiu 3-1 quan restaven deu minuts per acabar el matx.

Amb el xiulet final ha esclatat l'alegria per l'Europa, que ha celebrat de valent la consecució del títol i l'ascens a la Primera Divisió. D'aquesta manera, la temporada que ve el femení del club comptarà amb els seus dos equips juvenils a la màxima categoria.