Aleví B i Juvenil D: un descens i una darrera setmana amb el títol en joc

27 Maig 2019 Redacció
Entre Europa i 'Monta' es decidirà el títol Entre Europa i 'Monta' es decidirà el títol Arxiu CE Europa (Xavier Massó)

El passat cap de setmana esportiu ha deixat sensacions ben oposades a les plantilles de l'Aleví B i el Juvenil D.

L'Aleví B consuma el descens

El destí ha estat cruel amb els escapulats, descendint en la darrera jugada de la darrera jornada. El duel viscut el cap de setmana era directe: 25 punts el Can Rull i 24 l'Europa. L'Europa havia de superar el seu rival directe però només va poder empatar 3-3. Els escapulats van fer un partit seriós i donant el màxim. En el darrer quart de partit, 2-3 pel Can Rull i l'Europa que empatava a tres minuts pel final.

Sense rendir-se, i amb el Can Rull podent matar el partit a la contra, l'Europa va tenir la seva en temps afegit en una acció de lluita on primer va refusar el porter rival i després un defensa, quan la segona rematada semblava anar a dins, evitava la permanència escapulada traient la pilota amb el cap i rebotant aquesta al travesser.

Una manera cruel de finalitzar el partit i la temporada. La decepció dins la plantilla i el cos tècnic era evident, però ara, amb aquest aprenentatge personal i valorant les coses que s'han fet bé, tindran marge per seguir creient, millorant i treballant. Un cop recuperats tocarà, la temporada vinent, seguir fent allò que més agrada: jugar a futbol.

El Juvenil D pendent de la mitja setmana

Amb una victòria 2-4 al camp del Penitents, el Juvenil D gracienc es troba provisionalment líder de la classificació. A la lliga li queda una jornada regular, si bé un dels rivals ja no pot sumar -lliga finalitzada- i els altres dos tenen pendent finalitzar un partit entre ells a més de la disputa de la darrera jornada. Així les coses, aquesta és la situació:

L'Europa és líder amb 61 punts i afrontarà la darrera jornada a casa dissabte a les 19:30 hores contra Manigua al Nou Sardenya. Per darrere hi ha la Montañesa amb 60 punts, qui pot encara sumar 6 punts en joc: té pendent entre setmana resoldre el partit amb el Trajana (1-2 a favor al minut 60) i disputar, com l'Europa, la darrera jornada el cap de setmana, en aquest cas contra l'Hospitalet Atlètic.

Qui ja ha acabat la lliga és el Penitents, rival del passat cap de setmana dels escapulats, qui tancarà la lliga amb 58 punts. Per sota, amb 57 punts, hi ha el citat Trajana -pendent de resoldre els punts d'un partit amb la Montañesa- i que ja no disputarà cap partit el cap de setmana.