Amistós d'estrena del Filial

Amistós d'estrena del Filial Estrena de pretemporada amb derrota ajustada

Primer partit del Filial en aquesta pretemporada. A domicili, visita a un Badia del Vallès que va baixar la temporada passada de Segona Catalana. Un bon test per començar a valorar capacitats. El partit va tenir dues parts diferenciades i un resultat final de 3-2.

Amistós · 23/08/14 (19:30 H) · Badia del Vallès

BADIA 3 - EUROPA 2

El primer temps va resultar ben jugat per l'Europa B. Guille 'el Canario' va avançar els de David Vilajoana al marcador. Tot i controlar el partit, al minut 35 el Badia va empatar en una pilota llarga que no es va defensar bé. A la represa, el Filial va baixar el ritme en el seu joc i el Badia va aconseguir capgirar el marcador amb dos gols, col·locant el 3-1.

Finalment, un penal marcat per Kevin al darrer minut va deixar el marcador en 3-2 Després d'una primera setmana d'entrenaments, el Filial seguirà treballant per cohesionar un grup amb força cares noves. El següent compromís, aquest mateix diumenge a la tarda (19:30 hores) al Camp de l'Àliga contra el Catalònia.

EUROPA: Paiton, Kevin (Guille, 46'), Pablo, Ivan (Bueno, 46'), Fidi, Antonio (Chispas, 46'), Víctor (Montero, 46'), Roger, Guille, Borrull (Carlos, 46') i Èric.