Campiones del II Trofeu Margarita Miranda!

Foto conjunta entre els dos equips un cop acabat el partit Foto conjunta entre els dos equips un cop acabat el partit Atlètic Balears

Les gracienques remunten amb dos gols en cinc minuts davant l'Atlètic Balears per emportar-se la segona edició del trofeu (1-2).

Pretemporada · 12/08/23 · 18:30 hores · Estadi Balear

ATLÈTIC BALEARS 1 - 2 EUROPA

L'Europa aconsegueix la segona victòria consecutiva de la pretemporada amb victòria per la mínima, amb remontada inclosa, davant l'Atlètic Balears a la segona edició del Trofeu Margarita Miranda. La superioritat europeista en moltes fases del joc s'ha vist dificultada per les ràpides transicions de les locals, en especial a la primera meitat, que ha acabat sense gols. El segon acte s'ha presentat relativament tranquil per les escapulades, que no han tingut pràcticament sobre la porteria d'Alba. L'acció ha arribat al final amb una centrada lateral que ha rematat Paula Rojas per enviar-la endins al minut 70'. La reacció de l'Europa no ha tardat a arribar i al minut 80 Janira s'ha marcat en pròpia i al 85 una bona combinació entre Magda i Ibra ha permès que aquesta última hagi marcat l'1-2 final.

ATLÈTIC BALEARS: Sandra, Andrea, Rojas, Ríos, Gabi, Infante, Okoye, Pomer, Sonia, Cora i Sílvia... Han completat el partit i la convocatòria: Blanca, Jani, Fati, Úrsula, Karla, Noa, Keyla i Sofi.

EUROPA: Alba, Chami, Pili Porta, Mascaró, Bové, Albeta, Aina, Martina del Rio, Sarita, Pixu i Manau... Han completat el partit i la convocatòria: Queralt, Sílvia, Ibra, Ramos, Clara i Magda.

GOLS: 1-0 (Rojas, 70'); 1-1 (Jani -pp-, 80'); 1-2 (Ibra, 85').

Quart amistós de pretemporada.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Janet (molèsties) i Carla, Júlia i Mar (lesió).

Partit disputat amb sol i calor.

Segon gol seguit d'Ibra en dos partits. Primera titularitat de Martina del Rio aquesta pretemporada. Campiones del II Trofeu Margarita Miranda.