Cara i creu als memorials

09 Setembre 2023 Àngel Garreta
El Cadet B, campió! El Cadet B, campió! Àngel Garreta

El Memorial Xavi Vallejo infantil ha viatjat cap a Sabadell i el Memorial Juanma Cabanas cadet s'ha quedat a casa, al Nou Sardenya.

L'estadi ha acollit aquest migdia els dos tornejos memorials del club en categoria de base. Tots dos duels d'enguany han estat un Europa-Mercantil.

Memorial Xavier Vallejo: Europa 1 - Mercantil 2

En el primer dels duels d'avui, l'Infantil A de l'Europa ha arribat al descans del seu encontre després d'uns primers 35 minuts amb un parell de tímids xuts a porteria i una gran aturada del porter a una rematada clara dels arlequinats.

A la represa, Lucas Garcia ha avançat l'Europa de penal però el Mercantil ha empatat i, posteriorment, ha aprofitat un error en la sortida del porter gracienc per fer l'1-2 final a porta buida. Com és habitual, Carles Vallejo, germà del malauradament desaparegut Xavier Vallejo, ha fet entrega dels trofeus acompanyat dels directius Cesc Boada i Albert Tomàs.

Memorial Juanma Cabanas: Europa 1 - Mercantil 1 (5-4 p.)

Entretingut matx del Cadet B europeista. L'Europa s'ha trobat, en la primera mitja hora de partit, dues vegades topant contra la fusta: al minut 10 al pal i al minut 27 al travesser. A la represa, ocasió clara en un mà a mà que ha acabat rematat sobre el cos del porter arlequinat.

Al minut 63, Nico ha aprofitat un rebot a la sortida d'un córner per avançar l'Europa, però només tres minuts més tard el Mercantil ha empatat de falta directa. Ha estat necessària una tanda al millor de 3 penals per decir el campió. Europa i Mercantil han marcat el primer i han fallat el segon i en el 12è penal, després d'un segon error visitant, l'Europa ha acabat deixant el trofeu a casa, un trofeu entregat pels directius Cesc Boada i Albert Tomàs.