Catalunya goleja sense pietat i es classifica

Catalunya, una pinya! Catalunya, una pinya! FCF

Era obligatori guanyar i Catalunya s'hi ha posat des de l'inici. La selecció UEFA venç 9-0 Extremadura i jugarà la fase intermitja.

Copa Regions UEFA (1a Fase) · 10/12/17 · 11:30 hores · Mpal. Joan Baptista Milà

CATALUNYA
9 - 0 EXTREMADURA

El triomf d'Extremadura davant Navarra, en partit disputat ahir, obligava Catalunya a guanyar per no quedar eliminada de la fase estatal de la Copa de Regions UEFA. En duel jugat avui al matí al Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat, el combinat català ha signat la seva més gran golejada en aquesta ronda de competició.

Catalunya s'hi ha posat ben d'hora, amb l'exeuropeista Nils Puchades obrint el marcador al minut 5. El segon gol, obra del riberenc Velillas, quan el cronòmetre marcava els 11 minuts de joc, ha posat fil a l'agulla de la classificació de la selecció dirigida per Toni Almendros. Al descans, els de la quatre barres hi han arribat amb 3-0 al marcador.

A la segona meitat, Catalunya s'ha convertit en una piconadora sense pitetat d'Extremadura, signant cinc gols més amb un particular 'hat-trick' de Nils. Ara els catalans hauran de disputar, a inicis de l'any vinent, un partit d'anada i tornada de fase intermitja per seguir avançant en aquesta competició internacional i que ara viu les rondes estatals. En clau escapulada, el capità Cano ha jugat els 90 minuts, Javi Navarro 26 minuts de la segona parti i David Jiménez i Raillo no han pres part d'aquest segon partit del triangular.

CATALUNYA: Miguel Ramos, Garzón (Cárdenas, 43'), Aitor Lario, Eudald Vergés, Putxi (Àlex Fernández, 57'), Castillo, Lledó, Velillas (Javi Navarro, 64'), Nils, Sergi Moreno i Cano.

EXTREMADURA: Ángel Luengo, Eduardo Reyes, Sergio Rodríguez, Alejandro Jiménez, Daniel Hornillo, Adrián Calle, Javier Ramiro (Javier Noriega, 79'), José Ángel Farfán (Sergio Jaén, 69'), Alejandro Bravo (Roberto Juan, 63'), Jesús Liberal i Eduardo González.

ÀRBITRE: Víctor Garcia Verdua, assistit per José Unai Garcia Urbaneja i Salvador Morros Monge. Quart àrbitre Víctor Manuel Sánchez Rico.

TARGETES: Grogues a Alejandro Bravo (Extremadura).

GOLS: 1-0 (Nils, 5'); 2-0 (Velillas, 11'); 3-0 (Nils, 35'); 4-0 (Velillas, 48'); 5-0 (Sergi Moreno, 52'); 6-0 (Lledó, 56'); 7-0 (Aitor Lario-p-, 70'); 8-0 (Sergi Moreno, 78'); 9-0 (Nils, 80').

Copa de Regions UEFA (1a fase estatal, ronda triangular).

Catalunya estava obligada a guanyar per passar de grup.