Catalunya perd el segon partit a terres murcianes

Dues derrotes en la nova aventura estatal UEFA Dues derrotes en la nova aventura estatal UEFA FCF

El segon i definitiu partit del combinat català UEFA, intrascendent per a una classificació ja impossible, va acabar amb derrota davant Múrcia (2-1) en un matx on el quadre dirigit per Toni Almendros va acabar el duel amb nou jugadors.

Aitor Lario -minut 41- i Marimón -minut 71- van ser expulsats i això va condicionar el desenllaç final per a la selecció. Malgrat tot, i en inferioritat, l'exescapulat Putxi va avançar Catalunya al minut 63 però els locals van capgirar el marcador en quatre minuts a la recta final del matx. En clau europeista, els dos convocats de l'Europa, Padilla i Guzman, van jugar els 90 minuts.

FITXA DEL PARTIT (via FCF)

MÚRCIA: Alberto; Juan Daniel, Pablo Moreno, Álvaro Quintana, Richard; Xavi, Paco Lorca (Paredes, 73’); Carlos Rodríguez (Michael, 62’), Salinas, Perico (Joaquín, 46’); i Carrasco.

CATALUNYA: Segovia; Albarrán, Marimón, Aitor Lario, Álex Cano (Buba, 59’); Padilla; Del Moral (Putxi, 46’), Guzmán, Santolalla, Sergi Moreno (Borges,73’); i Sascha.

ÀRBITRE: Lax Franco.

TARGETES: Grogues a Carrasco, Pablo i Paredes (Múrcia) i Albarran, Segovia i Santolalla (Catalunya). Vermella directa a Aitor Lario -minut 41- i Marimón -minut 71- (Catalunya).

GOLS: 0-1 (63’) Putxi. 1-1 (85’) Michael. 2-1 (89’) Salinas.