Derrota a domicili del Filial

27 Agost 2016 Redacció
Rodón, en un partit d'aquesta pretemporada Rodón, en un partit d'aquesta pretemporada Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Un gol dins els darrers deu minuts de partit culmina la remuntada del Sabadell Nord davant l'Europa (2-1) en duel disputat al Vallès.

Amistós · 27/08/16 · 18 hores

SABADELL NORD
2 - 1 EUROPA

Bon inici de l'equip dirigit per David Vilajoana. Als sis minuts, una passada enrere cap a Varona ha servit per transformar el 0-1. No obstant, un error defensiu al minut 19 ha permès l'empat local, obra de Gregorio. No hi ha hagut gaires ocasions clares més en un partit travat.

El segon temps, amb molts canvis a tots dos equips, no ha vingut amb ocasions de gol sota el braç. Les opcions clares han anat cares de veure. Finalment, al minut 82, Alejandro, rematant una centrada per sobre el porter europeista, ha signat el definitiu 2-1.