Derrota en l'estrena del Filial

25 Agost 2021 Xavi de la Ossa
Estrena del filial a la pretemporada Estrena del filial a la pretemporada Xavi de la Ossa

Estrena del Filial de l'Europa a la pretemporada amb derrota a la CE Dani Jarque per 2-0 davant el juvenil A de l'Espanyol.

Pretemporada · 22/08/21 · CE Dani Jarque · 19:15 h.

ESPANYOL JUVENIL 2 - 0 EUROPA

Estrena amarga en resultat pel Filial en el primer partit de la pretemporada. El conjunt dirigit per Josep Maria Gené no ha pogut treure un resultat positiu a la CE Dani Jarque tot i haver completat una gran primera part on l'equip ha estat protagonista amb la pilota. No obstant això, l'Espanyol ha apujat una marxa a la segona meitat per acabar guanyant el partit.

Ambdós equips han sortit al partit amb ganes de ser protagonistes. Els pericos han estat els primers a controlar la pilota, obligant els escapulats a mantenir la posició a camp propi. A poc a poc i davant la falta d'ocasions clares dels locals, l'Europa ha anat fent passes endavant i prenent-li el domini del cuir al seu rival. Ha estat en aquests minuts quan han vingut les millors ocasions, amb una molt clara d'Hayati, però no el premi en el marcador.

Durant la primera meitat, les aproximacions dels dos equips han estat la majoria accions de pilota aturada, però cap d'elles ha suposat un perill real sobre el rival. Tant Espanyol com Europa han encetat el camí dels vestidors amb les taules al marcador i l'arsenal ofensiu guardat per una segona meitat que sí que ha augmentat el ritme del partit tot i que ha anat en contra els interessos europeistes.

L'Espanyol ha aprofitat el descans per carregar bateries i posar la directa cap a la victòria. Amb un ritme de partit més alt que a l'inici, els blanc-i-blaus han aconseguit imposar-se sobre un Europa faltat de ritme. Al minut 54, els locals han completat una molt bona jugada per l'esquerra que ha acabat amb un xut creuat de Marc Pelaz.

Els pericos ho han seguit provant i tot seguit han gaudit d'una gran ocasió, amb un xut d'Armand que ha anat al travesser. No ha estat la darrera ocasió pels locals, que han pressionat de valent durant tota la segona meitat. Sergio Rivares ho ha tornat a provar per l'Espanyol al minut 70, però s'ha trobat amb una gran resposta del porter europeista.

Amb tot, l'equip de Xavi Corominas encara no ha donat per tancat el partit i ha seguit atacant un Europa que ha funcionat a fogonades. A tres minuts de finalitzar l'encontre Pol Fornell ha carregat la cama dins l'àrea petita i l'ha creuada per evitar l'estirada de León, que no ha pogut fer-hi res. Ha estat la darrera acció d'un partit que s'ha acabat emportant el Juvenil A de l'Espanyol.

ESPANYOL: Marc Marroco, Carlos, Pol Fornell, Adri, Marc López, Aleix, Ebrahim, Erick, Marc Pelaz, Armand i Sergio... Han completat el partit i la convocatòria: Oriol, Carlos, Wassim, Ian, Marc Grau, Marçal, Pol Garcia, Miguel i Javi.

EUROPA: Pau Ruiz, Manel Lozano, Aldabo, Vargas, Guillem Viñas, Kengo, Gabi, Marçal, Tanaka, Àlex Bahamonde i Cámara.. Han completat el partit i la convocatòria: Kawaguchi, Fuentes, Daniel Gonzálbez, David Vilajosana, Lesan, Gavarro, Sergi Hernández, Bravo, Ángel Muñoz, Ibar i León.

ÀRBITRE: Edwar Gonzales Moreno (Barcelona), assistit per Pedro Fernando Gaal Nieto i Patrick Tessmar Vila (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Guillem (Europa) i Marc Pelaz (Espanyol).

GOLS: 0-1 (0-1 (Marc Pelaz, 54'); 0-2 (Pol Fornell, 87').