Derrota per la mínima a casa

24 Agost 2015 Àngel Garreta
Una acció del partit jugat al Nou Sardenya Una acció del partit jugat al Nou Sardenya Àngel Garreta

El tercer compromís amistós de pretemporada del Filial de l'Europa, primer com a local, es va saldar amb una derrota per la mínima (0-1) davant el Marianao Poblet. El gol visitant va arribar pocs instants després d'una gran ocasió dels europeistes.

Amistós · 23/08/15 · 16:30 hores · Estadi Nou Sardenya

EUROPA 0 - 1 MARIANAO

L'equip de Sant Boi de Llobregat va portar la iniciativa en els minuts inicials del matx, essencialment a pilota aturada, arribant a servir mitja dotzena de córners en pocs minuts. No obstant, la millor ocasió de tot el primer temps la va tenir l'europeista Valdés, amb un xut des de 25 metres a tres minuts pel descans i que va marxar desviat a la dreta de la porteria visitant.

Als quatre minuts de la represa, claríssima ocasió europeista per avançar-se al marcador. Borrull, després de regatejar l'exeuropeista Edu amb una sotana, va centrar a l'àrea on Blanes, rematant tot sol de cap, va enviar la pilota fregant el travesser. Quan el gol de l'Europa semblava estar més a tocar va arribar la diana visitant. Un servei de banda pentinat enrere el va aprofitar l'exjuvenil de l'Europa Dani per marcar -veure foto inferior-.

El porter Albert va haver d'intervenir amb encert al minut 61 per refusar un cacau de l'equip visitant que anava molt ben dirigit. Fins al final, res no va poder canviar el signe del partit. Proper compromís gracienc, dimecres a les 20:15 al camp del Fontsanta-Fatjó.

La fitxa tècnica · Acta de la FCF

EUROPA (equip inicial): Albert Vázquez, Guillem, Guti, Cuadrado, Alberto, Chispas, Torrentbó, Xavi, Borrull, Valdés i Blanes... Banqueta: Fidi, Rodón, Pablo, Varona i Jan.

MARIANAO (equip inicial): Cuevas, Romero, Carmona, Julian Muñoz, Edu, Álex Segura, Raúl Hernández, Eric, Rodrigo Araujo, Luismi i Hugo Araujo... Banqueta: Gallardo, Dani, Stuart, Sergi i José Mora.

ÀRBITRE: Daniel Luque Ortuño

GOLS: 0-1 (Dani, 54').