El combinat UEFA s'imposa a L'Hospitalet per 3-1

Nova victòria catalana Nova victòria catalana FCF

L'amistós de preparació de la primera fase estatal de la Copa de Regions UEFA entre la selecció amateur de Catalunya i L'Hospitalet, de Segona B, va finalitzar ahir 3-1 en el duel disputat a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat.

Àlex Fernández, Guzman i Nils, els tres convocats de l'Europa, van participar de l'amistós des de l'onze inicial del matx. Es va avançar la selecció a poc del descans amb diana de Sergi Moreno. Als set minuts de la represa, el davanter del Júpiter Kuku va fer el 2-0. Al darrer quart de partit, dos exjugadors de l'Europa van tancar el marcador. Primer va marcar Boris Garrós per l'Hospi i l'extrem Diego va tancar el 3-1 definitiu per Catalunya al minut 86.

FITXA DEL PARTIT (via FCF)

CATALUNYA: Miguel Ángel, Albarran, Aitor Lario, Sergi Pérez, Alegre, Àlex Fernández, Cristian del Moral, Guzmán, Sergi Moreno, Alejandro Cano i Nils... També van jugar Javier González, Segovia, Oriol Molins, Diego Fernández, Kuku, David Márquez, Uri Escabrós, Borges, Buba Jalow, Güell i Adrián Gimeno.

L’HOSPITALET: Andrés, Sierra, Eric Via, Medina, Bigas, Javi Pérez, Giaquinto, Cristian Gómez, Collado, Raúl Torres i Rubén Carreras... També van jugar Boris, Ruibal, Guillem Castell, David López, Aleix Coch i Miki.

ÀRBITRE: Carlos Calderiña Pavón, asssistit per Javier López Berges i Xavier Alins Rodríguez.

GOLS: Sergi Moreno (min. 43, 1-0); Kuku (min. 52, 2-0); Boris (min. 74, 2-1); Diego Fernández (min. 86, 3-1).