El derbi amistós creua la Ronda Guinardó

02 Setembre 2023 Àngel Garreta
Una disputa del cuir durant el matx d'avui a l'estadi Una disputa del cuir durant el matx d'avui a l'estadi Àngel Garreta

El Juvenil A masculí del club ha caigut aquesta tarda per 1-3 al Nou Sardenya en el derbi amistós que ha disputat contra el juvenil del Martinenc.

La primera acció destacada del matx ha estat una sensacional doble aturada d'Hugo davant dues rematades a boca de canó a l'àrea gran. A tocar del quart d'hora, Ibe ha tingut una molt bona opció per l'Europa creuant la pilota sobre la sortida del porter però veient com un defensa ha acabat refusant el cuir sobre la línia.

Un xut creuat des de la frontal, al minut 25, ha suposat el 0-1. Els visitants han ampliat la renda deu minuts després amb una pilota en profunditat on el punta s'ha anticipat a la sortida del porter europeista. A la represa, a poc més d'un quart d'hora per acabar l'encontre, Juanjo ha retallat distàncies de penal per fer l'1-2. Amb tot, un mà a mà del davanter del Martinenc amb el porter gracienc ha suposat l'1-3 final al minut 87 d'encontre.