El Femení A planta cara a l'Espanyol de Primera Divisió en un amistós

21 Octubre 2016 Redacció
L'Europa va mostrar un bon nivell L'Europa va mostrar un bon nivell Josep Maria Vintró

Malgrat patir una remuntada i acabar perdent (3-1), l'Europa va plantar cara a l'Espanyol, arribant a guanyar al descans per 0-1.

Amistós · 20/10/16 · 21:15 hores

ESPANYOL
3 - 1 EUROPA

El Femení A va aprofitar l’aturada de la competició regular del proper cap de setmana per a disputar un partit amistós, aquest passat dijous, davant el primer equip de l’Espanyol a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Tot i la intrascendència del matx, en el sentit competitiu, el conjunt gracienc va saltar a la gespa amb la intenció d’anar a per la victòria, tot i ser conscient de l’entitat i el potencial del rival.

Com era previsible, el guió de l’enfrontament el van marcar les locals, amb llargues possessions i arribades a l’àrea escapulada, malgrat les noies d’Àlvaro del Blanco en cap moment van renunciar al seu estil de joc i a mantenir la pilota en fase ofensiva. Al minut 36, l’Europa es va avançar en el marcador gràcies a un gol d’Ana Alcocer. La migcampista va recollir una centrada de Carla, dins l’àrea petita, i el seu xut es va enverinar i va superar l'exeuropeista Mimi. Amb el 0-1 es va arribar al descans i, a la segona meitat, el conjunt blanc-i-blau va capgirar el marcador fins a establir el 3-1 final.

El tècnic Àlvaro del Blanco va aprofitar l’enfrontament per a repartir minuts. Totes les jugadores excepte Abril, amb molèsties, Zaira, malalta, i Laura Benito, lesionada de llarga durada, van jugar. Tot i la derrota, el Femení A continua deixant mostres del seu potencial i de l’ambició que té l’equip per a quedar en una bona posició a la Segona Divisió. El proper partit de lliga serà el diumenge 30 d’octubre a les 16 hores, a l’estadi Nou Sardenya, enfront el Seagull, un rival directe per a les aspiracions de les escapulades.

Amistós.

Partit disputat per mantenir ritme de competició donada l'aturada de la lliga per a aquest proper cap de setmana.