El Femení A s'imposa a la sub'15 catalana

20 Març 2019 Redacció
Eybis en una jugada del partit jugat ahir Eybis en una jugada del partit jugat ahir FCF

El primer equip femení de l'Europa va disputar ahir un amistós a les instal·lacions Olímpia de Sabadell contra la selecció catalana sub'15.

El conjunt de Toni Camacho es va imposar per 1-3 al combinat del Principat. Aquest amistós s'emmarca com a prèvia per a la selecció de la semifinal del campionat estatal de la categoria. Siegrist, Laia i Granados van posar el 0-3 parcial per a l'Europa al descans. A la represa, Laia Carreras va fer el gol de l'honor pel combinat català.

L'encontre li va servir al cos tècnic europeista per acumular minuts de rodatge a les cames de les ja recuperades Nany i Eybis, que han jugat uns pocs minuts de les darreres jornades de lliga després de superar, especialment Nany, llargues lesions. El quadre entrenat per Mireia Vera es prepara per la fase final del campionat d'Espanya mentre que el Femení A europeista rebrà el proper cap de setmana a casa el Sant Pere Pescador en la jornada 23 del campionat de lliga de Segona Divisió.