Els graciencs s'imposen a Rubí

18 Setembre 2022 Redacció
Un nou triomf dels escapulats Un nou triomf dels escapulats Arxiu CE Europa (Maria Vidal)

El Filial masculí supera el Rubí a domicili (0-2) amb un gol en cada part en un partit que serveix per apropar-se a l'inici de la lliga.

Pretemporada · Amistós · 18/09/22 · 19:30 h.

RUBÍ
0 - 2 EUROPA

El conjunt gracienc ha disputat uns primers 45 minuts jugant a la contra. Ha estat precisament en una contra quan ha arribat el 0-1: Gabi ha deixat passar molt bé una centrada de Buba per a que Víctor, al segon pal, fes diana. El 0-2 hauria pogut caure en una jugada on Michael ha xutat al pal.

A l'Europa li ha costat adaptar-se a un terreny de joc que rellisca moltíssim. El Rubí, al primer temps, no ha gaudit de cap ocasió. En clau escapulada, Buba ha donat un recital de jugades en aquests primers 45 minuts. A la represa, l'Europa ha dut el pes del matx i el Rubí ha seguit sense crear perill al marc europeista.

El 0-2, obra de Sergi, ha arribat en un córner a la dreta del porter. Víctor ha posat el cuir al punt de penal i Sergi, entrant des de segona línia, ha connectat amb el cap i ha enviat la pilota directament al fons de la xarxa. Cinquè partit de preparació de l'Europa B aquest estiu i cinquè triomf d'una pretemporada, fins ara, impecable.

RUBÍ: Camacho, Picón, Langarita, Àlex Ruiz, Iván Rodríguez, Pau Albelda, Recort, Marc Marru, Edgar Álvaro, Jordi Masip i Muñi... Han completat l'equip i la convocatòria: Aitor Torres, Carmona, Tenorio, Peke, Mulero, Miraash, Polo, Muela, De la Rubia i Méndez.

EUROPA: Pol Cordero, Manel, Sicu, Aldabó, Morlans, Marcel, Buba, Sergi, Gabi, Víctor i Michael... Han completat el partit i la convocatòria: Pablo, Pol Soler, Boriko, Dani, Shinn, Kengo, Koné, Salas, Reu, Cucurull i Jandro.

GOLS: 0-1 (Víctor, 35'); 0-2 (Sergi, 62').