Empat a tres gols en el segon test del Filial

22 Agost 2018 Redacció
Joan Castells en una imatge d'arxiu Joan Castells en una imatge d'arxiu Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

En el segon duel de l'Europa B aquest agost, l'equip escapulat ha tingut la victòria a tocar. Finalment, sis gols per veure un 3-3 contra l'Olímpic Can Fatjó.

Amistós · 19:30 hores

CAN FATJÓ
3 - 3 EUROPA

L'encontre ha resultat molt intens, amb tots dos equips volent tenir la possessió de la pilota. L'Europa, amb un xict més de contundència a dalt, podria haver resolt el matx amb una major diferència. Els europeistes han obert el marcador als segons de començar l'encontre: una pilota robada en un intent local de sortir-ne amb ella controlada ha propiciat la diana de Joan Pijuan.

El primer temps ha tingut les accions més emocionants al final. Al minut 40, Herbod ha empatat amb un xutàs des de fora l'àrea. Acte seguit, l'Europa ha fallat un penal i només uns instants després, el Can Fatjó ha fet el 2-1 amb què s'ha arribat al descans, obra de Josep després de finalitzar una contra.

A la represa, El Filial gracienc ha capgirat el marcador: al minut 50, Enric ha rebut de Soto i en un mà a mà ha resolt l'acció per empatar. Un quart d'hora més tard, el propi Soto ha fet el 2-3 en un xut des de la frontal directe a l'escaire. Malauradament, a pocs instants pel final del matx i a la sortida d'un córner, involuntàriament Reche ha rematat cap al seu propi marc, establint el 3-3 definitiu.

OLÍMPIC CAN FATJÓ: Jairo, Herbod, Cristopher, Miguel, Lorenzo, Xavier, Brian, Yong, Josep, Franco i Luís... Han completat la convocatòria: Ivan, Adrian, Han, Jose, Mauricio, Arnau, Pau, James-Henry, Shonlei i Hassan.

EUROPA: Lluis, Ignasi, Gerard, Kevin, Marc Muñoz, Kengo, Joan Castells, Pol Grau, Soto, Joan Pijoan i Javi... Han completat la convocatòria: Edu, Rafa, Marc Vicente, Reche, Unai, Sosa, Albert Grau, Caldú, Jan i Enric.

ÀRBITRE: Javier López Bergés (Vallès Occidental).

TARGETES: Grogues a Josep (Olímpic Can Fatjó) i a Marc Muñoz i Reche (Europa).

GOLS: 0-1 (Joan Pijuan, 1'); 1-1 (Herbod, 40'); 2-1 (Josep, 43'); 2-2 (Enric, 50'); 2-3 (Soto, 67'); 3-3 (Reche -pp-, 86').