Empat amb sabor final de victòria

09 Setembre 2021 Redacció
Imatge del filial com a visitant aquesta pretemporada Imatge del filial com a visitant aquesta pretemporada Arxiu CE Europa (Xavi de la Ossa)

El filial de l'Europa suma un altre empat al camp del Sant Andreu de la Barca (1-1).

Pretemporada · 09/09/21 · IME Can Salvi · 20:30 h.

SANT ANDREU DE LA BARCA 1 - 1 EUROPA

Partit de domini altern el del filial al camp del Sant Andreu de la Barca. El filial gracienc ha jugat per trams a camp rival i altres ha hagut d'endarrerir la posició. Els escapulats han estat imprecisos en el primer tram de partit i les pèrdues han provocat que el rival hagi pogut contraatacar amb més facilitat.

Al minut 20 el Sant Andreu de la Barca s'ha avançat al marcador gràcies a l'acció de Victor. Tot i això, l'Europa no ha perdut de cara la porteria rival i ha gaudit de bones ocasions, la més clara un travesser que hagués enviat l'equip de Josep Maria Gené al descans amb l'empat.

A la segona part el tècnic escapulat ha ajustat la defensa i l'equip ha rendit millor, a part d'obtenir més control de la pilota. Al primer quart d'hora de la represa s'ha vist millor Europa que en tota la primera part. Els canvis al minut 60 d'encontre han permès els europeistes treure la seva millor versió.

Ritme de joc alt, instaurats a camp contrari i amb recuperació ràpida després de pèrdua. Així ha rendit l'Europa els darrers trenta minuts de partit, quan ha tingut ocasions sobrades per aconseguir la victòria, però els pals (fins a tres) han negat els escapulats d'una renda major. No obstant això, un penal transformat per Vilajosana ha permès l'equip endur-se un empat del Baix Llobregat.

SANT ANDREU DE LA BARCA: Robert, Erik, Joan, Erik Martin, Samuel Donatus, Victor, Daniel, Xavier, Adrià, Manel i Albert... Han completat el partit i la convocatòria: Eric, Jose Miguel, Juan Camilo, Heras, Carlos, Alejandro, Borja, Joel i Marc.

EUROPA: Leon, Kawaguchi, Marcel, Victor, Guillem, Sergi, Ebrima, Angel, Arnau, Xavier i Francesc... Han completat el partit i la convocatòria: Morlans, Pau, Aldabó, Manel, Kengo, Daniel, Gabriel, Tanaka, Lao, Vilajosana i Monde.

ÀRBITRE: Christian Peraire Salom (Barcelona).