Encara falta molt

01 Agost 2018 Àngel Garreta
El visitant Víctor refusa davant la pressió de Gabi El visitant Víctor refusa davant la pressió de Gabi Àngel Garreta

L'Europa s'ha vist superat per un efectiu i elèctric Granollers en el primer amistós a casa de la pretemporada gracienca (1-3).

Amistós · 20 hores · Estadi Nou Sardenya · 250 espectadors

1 - 3 GRANOLLERS

L'amistós entre Europa i Granollers ha tingut de tot. Una ocasió clara per banda en els primers dos minuts de joc, dos gols abans d'arribar als onze minuts d'encontre i tres penals. Els visitants s'han mostrat superiors a un Europa encara en rodatge i cohesió d'equip. A destacar un dia més un inspirat Alfons Serra, protagonista d'aquest inici d'estiu.

En només 20 segons de matx, primera ocasió en un xut de l'europeista Gabi que ha marxat ajustat al pal. Acte seguit Joan Compte ha resolt enviant a córner un mà a mà amb Albert Ruiz. El partit començava boig i ha seguit igual un minut després, quan Oriol Molins ha rematat al segon pal una centrada i ha fet, sense oposició, el 0-1.

Els graciencs han reaccionat primer amb una falta directa de Cano que ha sortit llepant la fusta i acte seguit amb un penal de Joan Inés sobre Gabi que l'extrem Èric ha transformat en l'empat. Passada la mitja hora ha arribat el segon del Granollers en una falta lateral servida per Pau Darbra amb tanta rosca que ningú ha rematat ni refusat i s'ha acabat colant a la xarxa.

A la represa, canvis lògics en les formacions dels dos equips. Als deu minuts de joc, penal d'Alberto sobre Joan Inés que ha materialitzat Albert des dels onze metres fent pujar l'1-3 al marcador.

El propi Alberto ha gaudit de dues oportunitats seguides per rescabalar-se, però no ha pogut treure'n profit. La primera, un córner centrat al punt de penal on la pilota s'ha escapat d'entre els guants del porter i, quan més fàcil semblava fer el gol al segon pal a porta buida, la rematada ha marxat per sobre el travesser. També per sobre la fusta ha marxat un penal a favor que ha xutat el mateix central gracienc, no podent així retallar distàncies per mirar de cercar l'empat.

En els darrers minuts de matx, un fort xut de Varona refusat pel porter i un cop de cap d'Elo per sobre el travesser han estat les darreres opcions locals.

EUROPA: Joan Compte, Xavi Liébanas, Oumar, Cano, Lenglet, Èric, Martínez, Josa, Torrentbó, Xavi Camps i Gabi... Han completat la convocatòria: Uri, Alberto, Guillen, Marc Priego, German, Varona, Josemi, Elo, Alfons Serra, Sergi Monsó i Joan Castells.

GRANOLLERS: Álvaro, Víctor, Jou, Guillem, Albert, Jamal, Joan Inés, Pau Darbra, Joel, Marc Garcia i Oriol Molins... Han completat la convocatòria: Sergio, Marc Pluvins, Kilian, Ricard, Xavi Civil, Raúl Torres, Èric Pujol, Aleix Corretjer, Jordi i Àlex Castillo.

ÀRBITRE: Enric Bureu Méndez (Barcelona), assistit per Max Elias Van Esso Castellet i Enric Juárez Carreras (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Alberto (Europa) i a Joel (Granollers).

GOLS: 0-1 (Oriol Molins, 3'); 1-1 (Èric -p-, 10'); 1-2 (Pau Darbra, 33'); 1-3 (Albert -p-, 53').

Amistos de Pretemporada.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Castell i Prats (lesió).

Partit disputat sota una intensa calor però ja sense gaire afectació del sol.

Tercer partit de pretemporada (dos amistosos i un oficial). Primer d'ells al Nou Sardenya. Destacar la presència a l'onze inicial de Corentin Lenglet, lateral a prova.