Estrena competida contra el Sabadell

04 Agost 2021 Àngel Garreta
Marc Esteban controla la pilota a l'aire Marc Esteban controla la pilota a l'aire Àngel Garreta

Els escapulats han caigut 2-1 a les instal·lacions de Sant Oleguer davant els arlequinats en un matx on l'Europa s'ha avançat al marcador.

Pretemporada · 04/08/21 · 10 h. · Mpal. Sant Oleguer · 100 espectadors (reduït a públic local)

SABADELL
2 - 1 EUROPA

bannercroniquesfemeni

Prometia una estrena sota la pluja i al final el temps ha respectat el primer partit de pretemporada de l'Europa, segon pel Sabadell. L'aigua només ha fet acte de presència i amb un insignificant esquitx al minut 85 de partit. Sobre la gespa natural de Sant Oleguer, possessió pels locals i evolució 'in crescendo' de l'Europa durant el partit.

Donada la superfície del terreny de joc, les mides i la categoria del Sabadell (recent aterrat a la nova Primera RFEF provinent de la Liga SmartBank), estava clar que la pilota cauria més estona sota control arlequinat. Amb tot, l'Europa ha donat el primer cop i, en una bona combinació entre David Jiménez, Nolla i Javi Solsona, el 'tanc' escapulat s'ha estrenat com a golejador, ha obert la llauna del partit i ha posat l'Europa per davant amb el 0-1.

A tocar de la mitja hora de joc i després d'haver-ho intentat el Sabadell amb força arribades, ha tingut lloc l'empat a pilota aturada: falta a la frontal que Muguruza, amb una perfecta rosca, ha colat per l'escaire de la barrera en una gran execució.

Quan semblava que el partit podia marxar al descans amb empat al marcador, el Sabadell ha desfet aquesta igualada. Xut de Muguruza que refusa amb una mà Sergio però que aprofita Jacobo González al segon pal per a rematar a plaer. 2-1 i cap a vestidors.

L'Europa ha plantejat un onze completament diferent a la segona meitat. Per la seva banda, el Sabadell ha afegit també jugadors de refresc però de forma més esglaonada durant els segons 45 minuts del matx. En el tram inicial el domini ha resultat molt més repartit que al primer temps, insistint l'Europa per les bandes, en especial la d'un actiu Ricki Vidal.

Per la seva banda, el Sabadell ha dut poc perill sobre la porteria defensada, a la segona part, per Troya. El porter, no obstant, ha estat determinant amb una mà salvadora al minut 73 a xut d'Arnau en la millor arribada local. L'Europa, pel mig, ha generat forats amb bons moviments de Marc Esteban, Sergi Pastells i Ricki Vidal, sense trobar, no obstant, la possibilitat d'una rematada final.

Al minut 88 ha arribat la més clara opció de l'Europa de signar l'empat final: gran jugada individual de Guti, centrant a l'àrea gran des de la línia de fons i rematant el cuir Ricki Vidal de primeres. El cacau, potent, no ha agafat per sorpresa el porter del Sabadell, qui molt atent ha refusat amb els dos punys un gol que ja gairebé es cantava. No hi ha hagut temps per a més.

SABADELL: Kike Royo, Teo, Aleix Coch, Jacobo González, Ramon Folch, Adrià, Óscar Rubio, Altimira, Iván, Alfred i Muguruza... Han completat la convocatòria i el partit: Bernad, Iker, Gabri, Morral, Boniquet, Néstor, Piti, Vargas, Bustamante, Iago Indias, Aarón Rey, Arnau, Oriol, Astals, Ramoneda i Froi.

EUROPA: Sergio, Chava, Àlex Cano, Castell, Coro, Alfons Serra, Uri, Víctor Vilajosana, David Jiménez, Javi Solsona i Nolla... Han completat la convocatòria i el partit: Sergi Pastells, Guti, Arnau Campeny, Jordi Cano, Alberto, Troya, Marc Esteban, Ricki Vidal, Morlans, Bahamonde i Marcel Samsó.

ÀRBITRE: Gonzalo Romero Freixas.

TARGETES: Grogues a Néstor (Sabadell) i a Víctor Vilajosana (Europa).

GOLS: 0-1 (Javi Solsona, 18'); 1-1 (Muguruza, 29'); 2-1 (Jacobo González, 43').

Primer partit de la pretemporada.

Duel disputat amb cel tapat.

Primer compromís de l'estiu. Han debutat amb la samarreta escapulada en partit amistós: Chava, Coro, Javi Solsona, Arnau Campeny, Troya, Marc Esteban, Bahamonde i Marcel Samsó.