Golejada del Femení A com a tret de sortida

21 Agost 2016 Redacció
Festival de gols a l'estadi Festival de gols a l'estadi Josep Maria Clemente

El Femení A de l'Europa ha començat la seva particular pretemporada d'amistosos amb un 'set' de tennis: 6-1 contra el Prat a l'estadi.

Amistós · 21/08/16 · 10 hores

6 - 1 ATL. PRAT

No hi ha res millor que arrencar una nova temporada amb victòria. Aquest diumenge, el Femení A ha disputat el primer dels tres amistosos programats a la pretemporada. Al davant, l’Atlètic Prat, equip de la lliga Preferent. En tot moment el pes i el domini de l’enfrontament l’ha portat el conjunt escapulat que, malgrat les nombroses absències de jugadores i la càrrega d’entrenaments, ha sentenciat el partit en la primera meitat gràcies a dos grans gols d’Andrea i Clara.

L’Europa, molt ben col·locat sobre la gespa del Nou Sardenya, ha anat de menys a més durant el transcurs de l’encontre i, amb el pas del minuts, la superioritat tècnica escapulada i el gran treball en la pressió a camp rival han augmentat la distància en el marcador. En el segon acte, dues de les noves incorporacions, Andrea Granados, per partida doble, i Zaira, juntament amb Clara, de nou, han estat les autores de les dianes del conjunt gracienc. Per la seva part, l’Atlètic Prat ha marcat el gol de l’honor en un contraatac executat a la perfecció.