Golejada del Filial a Lliçà d'Amunt

09 Setembre 2016 Redacció
Bon test del Filial a domicili Bon test del Filial a domicili Arxiu CE Europa (Nicolás Arlanzón)

Àmplia golejada de l'Europa B en un amistós disputat ahir a la nit a Lliçà d'Amunt per estrenar el seu camp (0-5).

Amistós · 08/09/16 · 21 hores

LLIÇÀ D'AMUNT
0 - 5 EUROPA

Les noves instal·lacions municipals de Lliçà d'Amunt es van estrenar amb un triomf clar de l'Europa B. Adam Marçel, jugador danès a prova amb el Filial de l'Europa, va fer els dos primers gols, obrint la llauna ja al minut 9 i fent el 0-2 al minut 23. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la represa el domini de l'Europa B va seguir en la mateixa tònica. Òscar, passada l'hora de partit, va fer el 0-3 i ja al tram final, Ferran (85') i Andújar (89'), aquest amb un xut des del mig del camp, potent i col·locat, van deixar el resultat final al marcador.

El partit va servir, en clau escapulada, per donar minuts a jugadors que surten de lesions o que no van entrar en el rodatge del primer partit de lliga. Una bona manera de mantenir tothom amb ritme de partit.

Amistós intersetmanal un cop ja iniciada la temporada.

El Filial ha aprofitat l'amistós per seguir fent rodatge i acumular minuts.