Gran imatge a Sabadell

20 Agost 2022 Àngel Garreta
Nolla disputa la pilota al camp del Sabadell Nolla disputa la pilota al camp del Sabadell Àngel Garreta

L'Europa ha signat taules a la Nova Creu Alta contra el Sabadell de Primera RFEF en un partit molt treballat dels graciencs.

Amistós · 20/08/22 · 19 h. · Nova Creu Alta · 1.500 espectadors

SABADELL
1 - 1 EUROPA

Per a tots és sabut que els partits de pretemporada no són indicatiu de res del que hagi de passar durant la temporada. Tots els equips guanyen a equips més grans o perden amb conjunts d'inferior categoria. No obstant, a ningú se li escapa que sempre és plat de bon gust plantar cara a equips de superior categoria, més encara amb dues divisions de diferència i en un escenari meravellós com és la Nova Creu Alta de l'històric Sabadell. El partit jugat per l'Europa fa que el cap de setmana europeista deixi un gran regust dins l'afició.

Els graciencs han iniciat el matx amb una pressió alta que els ha dut a gaudir d'un parell de córners només començar. De mica en mica, el Sabadell s'ha fet amb la possessió del cuir, però sense generar cap ocasió clara de gol. L'Europa, ben ordenat al darrere, ha esperat el seu moment per a contraatacar.

Al minut 22 ha tingut lloc el primer xut amb intenció, obra del local Dieste, però Marc Vito ha aturat sense problemes. Acte seguit, l'Europa ha perdonat el primer en una passada bombejada cap a Sergi Pastells que el lateral ha engaltat de primeres obligant Víctor Vidal a realitzar una gran aturada.

El premi per a l'Europa ha arribat al minut 34 en una gran jugada de ràpida combinació, acabant la pilota a la dreta de l'atac per a la centra de Sergi Pastells i la posterior definició perfecta de Kilian, tal com venia la pilota, per posar el cuir a l'escaire i establir el 0-1.

A la represa l'Europa ha sortit actiu i Adri Gené, en una contra sol davant dos defenses, ha aconseguit obrir-se angle i provar un xut que ha aturat el porter. Al minut 57, Kilian hauria pogut fer el gol de la tarda rematant d'esquenes i amb el taló a la frontal de l'àrea petita amb el porter superat, però la cama d'un defensa ho ha evitat.

Els graciencs han passat un quart d'hora molt tranquil del segon temps sense gairebé pressió del Sabadell... fins que ha arribat l'empat arlequinat en una centrada al primer pal que Juan Delgado ha rematat ajustant a la fusta. Al tram final, els locals, dominant territorialment el camp, han buscat el segon, però no han gaudit de cap opció clara per a fer-lo.

SABADELL: Víctor Vidal, Juanmi Carrión, Guillem Molina, Sergi Altimira, Joanet, Pelayo Suárez, Juan Delgado, Armando Corbalán, Eudald Vergés, Christian Dieste i Marc Vargas... Han completat el partit i la convocatòria: Carles Segura, Àlex Gualda, Sergio Montero, Ismael Athuman, Adán Gurdiel, David Astals, Raúl Ferrer, Piti Belmonte, Vladys Kopotun, Iker Hernández i Jaume Piñol.

EUROPA: Marc Vito, Sergi Pastells, Mario, Cano, Campeny, Galeano, Nolla, Pau López, Adri Gené, Kilian Villaverde i Aliaga... Han completat el partit i la convocatòria: Joel Ruiz, Molins, Alberto, Joel Arimany, Castell, Carlos, Morlans, Aldabó, Manel i Buba.

ÀRBITRE: Bruno Montoro Ferreiro (Barcelona), assistit per David Monge González i Edwar Miguel Gonzales Moreno (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Kilian (Europa) i a Jaume Piñol (Sabadell).

GOL: 0-1 (Kilian, 34'); 1-1 (Juan Delgado, 68').

Amistós de Pretemporada.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Prats i Vilamitjana (seguint el seu procés de recuperació).

Partit disputat amb sol a l'inici però bona temperatura en general.

Quart partit de la pretemporada, segon de caràcter amistós.